Ikea o A+B

Har nu vart en sväng på Ikea samt hos A+B. Ikea blev inget särskilt, lite svarta o orange saker till halloween o så ett ljushjärta till A+B. Hos A+B blev det ingen fika utan vi fick mat istället, wook med nudlar. Det var verkligen supergott o jag åt i princip hela måltiden med pinnar (första gången o jag rokkade). Vi hade verkligen supertrevligt, trevligaste kvällen på läge för mig iaf. Roligt att det kan stämma så bra med nya människor. Alle o jag är ju bästisar sedan barnsben men Berta o jag o Jonas har bara träffats 1 gång innan o det kändes som om vi känt varann lääänge vi med. Vi planerade in en Ullaredsresa om ca. 2 veckor. Inget är garanterat men jag lovar dig Berta, åker du med mig så åker du med ett proffs. Hahahaha!!

Tack Alle o Berta för den underbara kvällen!

I forgot

91765-194

Glömde skriva att vi alldeles strax ska in till stan för o kolla lite golv, men sedan ska vi även hälsa på hos Alle o Berta o se hur fint det blivit i lägenheten. Åhh så roligt!! Undra bara vad vi ska köpa med oss för roligt som en lite försen inflyttningspresent, kanske någon ljuslykta, eller vad säger du Alle? Det kan man väl aldrig få för många av????


(Bilden är från vår Grännatripp i början av sommaren, jättemysigt)

Hemma igen

Har hunit med en hel del idag sedan jag vaknade för andra gången kl. halv 9. Jag har pratat i 1 timme med vår förra granne Åsa, de fick behålla sin gullvovve Aktra, va roligt!!! Efter det bar det av mot Cathrine o fika med jättegoda chokladmuffins, där stannade jag i ca. 2 timmar och vi myste med kaniner och kollade hästarna. Sedan åkte jag till Böxhölm o lämnade tillbaka min 1 månad gamla bok. Hemma i Sya så mötte jag mamma o pappa som var ute på promenad, de stannade o jag hakade på. Sedan plockade vi in vinteräpplena o förpackade dem och jag lagade lunch, omelett med ruccola, mmmmm.

91765-193
Aktra och Åsa i vitsippeskogen

Uppe med tuppen

Idag får jag faktiskt skriva att jag är uppe med tuppen. Har varit uppe i en timme nu och kollat runt på nätet (finns ju inte mycket annat att göra såhär tidigt). Vaknade nog för ca 1 ½ timme sen, men gick inte upp förens Jonas åkt till jobbet, han blir så arg om jag är "i vägen". Surt o vakna så jäkla tidigt, jag fattar inte varför. Jag skulle tro att jag somnade någon gång vid 9 igår o även om det är tidigt så är det ju inte så tidigt så att jag borde vakna kl. 5. Om jag somnar vid halv 11 så vaknar jag ju inte förens 9, hur går det ihop sig egentligen? Jaja, jag ska nog gå tillbaka till sängen o se om jag ka sova lite till. Idag ska jag till Böxhölm o lämna en bok o sedan till min klasskamrat Cathrine o fika, mysigt! Sedan kanske jag måste ta ett varv in till stan och IKEA också.... vi får se!

Godnatt/morgon

Jonas


91765-192
Min snygging i söderköping förra sommaren

Fixar

Har redan börjat fixa inför fredagens fest. Faan va kul det ska bli, jag ser verkligen fram emot det. Jag har även kommit på en jättebra utklädnad nu, men jag avslöjar inget....Idag har jag piffat lite med svarta o orangea ljus och börjat förbereda för att ha bordet att äta vid i vårt gröna rum, datarummet, det jag sitter i nu. Det kommer bli så bra, mycket ljus o skum stämmning. Måste bara komma ihåg att snällt men bestämt kasta ut katterna så de inte börjar brinna av alla tända ljus. Eller så får jag helt enketl elda ljus på ett smart sätt. I ljuslyktor så katterna inte kommer åt dem, men då måse jag ju köpa nya lyktor...oj vad kul det blev nu!

Jag längtar!!

Nygammal bild

Hittade en bild från föra vintern som jag inte riktigt tyckt varit bra innan, nu insåg jag plötsligt att den var helt underbar. Men jag mixtrade lite med den och nu har jag två bra o jag vet inte riktigt vilken som är finast....Bilden till vänster är kortet exakt som det är taget, väldigt fint med de mörka färgerna. Bilden till höger är lite ljusare (fråga mig inte hur jag gjorde) och skapar en riktigt vintrig stämmning.

91765-18091765-181

Sovdags för Sally o mig

91765-179

Grains of sand

Världens bästa låt med Hayabusa. Jag kan lyssna på repeat i flera timmar, ärligt!! O så känner jag ju killarna i bandet va....coolt...hahahaha!

Morfar på middag

Idag har morfar varit här på söndagsmiddag, det blev som sagt potatisgratäng och fläskfilé. Jäkligt gott blev det o vi njöt alla tre, I´m so good kooking...haha! Glömde tyvärr ta fram kameran så jag har det inte förevigat. Efter middagen blev det stekt ägg, persikohalvor i grädde, ännu godare. Sedan bar det av till Sya, där fikade vi ännu mera o pratade mat. Jag har tänkt laga lite mat åt morfar som han kan frysa in, det är så synd om honom att han måste laga mat ensam varje dag. Inte lätt för någon som aldrig lagat mat i hela sitt liv att plötsligt börja när ens fru sen 53 år går bort. Jag tänkte göra biffar/köttbullar, lasagne, ugnspannkaka och kanske lite mera gott. Saker som är lätta att bara ta fram och värma.

Min datestar

http://www.datestar.se/star.php?id=523745

Kunde inte fatta hur jag får bilden till bloggen så det blev en länk istället. Larvig som jag är kände jag att det var spännande att fylla ut tiden med o skapa en egen datestar, antagligen redan jätteute att göra det men det var faksikt kul. Tyvärr så ville byxorna inte ändra färg i det färdiga resultatet, de ska vara mörkt bruna.

Skilla, the one face wonder

91765-17891765-17791765-17691765-17591765-17491765-173
                                            Snacka om stenansikte


Piss Off


91765-172

Medan andra är ute o festar lördagkvällar så har Jonas o jag fortfarande storstädning. Nu har det gått så långt att vi tagit bort endel av golvet i hallen för o kunna sanera kattkiss med ett nyinköpt bluffspray kallat Piss Off. Jaa, vår älskling Maja hade en golvvätarperiod. Ärligt talat så är detta den värsta städningen jag varit med om, speciellt då sprayet inte imponerat änsålänge och kostade 175 kr för en flaska!! Som ni ser är även snart hela flaskan slut, vi köpte det igår....Jippi med städning en lördagskväll, men lika bra o börja fixa sådana saker då vi antagligen flyttar innan nästa sommar iaf.

För övrigt har det inte hänt nåt spännande idag. Jonas var på skivmässa i Cupolen o köpte 17 LP-skivor, jag var hemma o städade..... Jag ringde dock till morfar o bjöd honom på söndagsmiddag imorrn, vi ska äta potatisgratäng och fläskfilé, mumsfillibabba! Till efterätt blir det stekt ägg, persikohalvor i grädde alltså. Sedan ska vi vidare till Sya o fika. O på kvällen MÅSTE jag göra färdigt mitt skolarbete, men men, bara lite småpyssel kvar typ.

Städa städa varje lördag

Usch, håller just nu på o städa badrummet, det är helt hemskt för vårt golv i duschen går verkligen inte att få rent. Det är tydligt att det inte är gjort på riktigt vis, antagligen väldigt budget! Vi har liksom ett vitt skrovligt stengolv i badrummet, i duschen där även tvättmaskinsvattnet går ut. Iom att det är ett gammalt hus antar jag att det är gamla rör, för vårt golv är helt rostbrunt där tvättmaskinsvattnet går ut. Och jag menar man tvättar ju inte kläder för att de är rena precis....eller duschar för att man är ren....
Det är ju jättesurt när vi nu flyttar ifall hyresvärden menar att det är vårt fel, jag har pratat med honom om det men jag tror inte att ha förstod omfattningen på problemet. Han pratade om att blästra golvet, o vad vet jag det kanske hjälper. Klorin o stålull hjälper i varje fall inte!

Klockan 22:10 i badrummet

91765-170
(nej jag sitter inte på toan)

Sallysurpuppa...

91765-169
...lyckades själv fixa skräckeffekten med ett svart o ett grönt öga. She´s scary!!

Mys-mys med pappa

91765-16891765-167

Tömma Åke

91765-164
Gamla Åke var typ halvfylld med vatten, stackars pappa o Jonas. Annars gick det bra, pappa halkade i backen på vägen ner och gjorde värsta lerspåret och då sittbänken i Åke blivit blöt fick han stå upp och ro den till stället där vi drar upp den, jobbigt värre! Men repet till bilen höll o vi lyckades få upp Åke så mycket på torra land som behövdes. Sedan vände vi på gamla Åke så att han fick vila för vintern! (Båten heter Åke för vi köpte den av farmors kille Åke)

Stormy weather

Då var den beryktade stormen här, det blåser som tusan ute. Jonas o jag har precis varit inne i stan o handlat lite smått, bla. orangea ljus till Halloween samt ficklampor. Det ni tjejer, det blir nåt! Nu är vi på väg til Sya för o måla vårt nya köksbord, vi köpte det i somras o målade jätteflitigt två gånger o sedan dess har det stått i massas o pappas garage i väntans på sista strykningen. Vi har inte tänkt att börja använda det förens vi flyttar in i huset men det kan ju vara skönt att ha någonting färdigt tills dess. Det lär ju bli en hel del anat att pyssla med då. Nu ska vi åka, ska kolla en ny Wallander och dra upp båten ur ån också!

6 sidor

Banansmoothie ikväll igen, endast 6 sidor avkalarde i skolarbetet men nu är det inte långt kvar. Imorrn ska vi exmainera vår gruppuppgift, ska bli kul. Jag är riktigt nöjd med vårt arbete så det ska bli roligt att presentera. Idag har jag typ inte gjort någonting, eller egentligen har jag nog gjort en himla massa, fast allt har tagit lång tid. Jag har bäddat rent, lagat mat, sytt mina mattepåsar, vart med Annegranne på husvisning och skrivit skolarbete. Mattepåsarna tog jättelång tid, jag får så jäkla ont i ryggen när jag sitter o syr så jag var tvungen att ta pauser lite då o då. Känner nu med att ryggen gör ont.

Grannen knackade just på o hennes katt var borta Har hjälpt henne leta nu i typ en halvtimme.. får se om inlägget går att posta...

Mat eller smörgås

det är den stora frågan just nu. Ska jag orka släpa mig upp till pizzan (30 meter typ) o köpa en kebabsallad eller ska jag ta en smoothie o några smörgåsar.....




känner jag mig rätt blir det bara en jäkla massa smoothie.....Jag är hungrig!

Helena kan inte komma

Buuhhh buh buh, Helena kan inte komma på min Halloweenfest. Faan va tråkigt, då är vi bara 6 helt plötsligt. Bara nu inte Ella inte kan heller. Då blir vi bara 5.....Jag kanske får ta o hyra in någon då... Jonas kanske kan klä ut sig till tjej...hahahahahahahahahahahahahahahaah!!!

Det är jag o Lillen

Nu är jag vaken, vaken med tuppen, hahahaha. Knappast! Lillen ligger här bredvid mig på alla böcker jag använder till skolarbetet. Konstigt att katter tycker det är så himla skönt att ligga på saker, jag skulle tycka att det var rätt knöligt o obekvämt!

Idag har jag en massa skoj på schemat. Säda, urk.....Sy mattepåsar, urk......Göra klart skolarbetet, urk...... Ahh jag har inte haft tid att varken städa eller sy för jag varit så upptagen i veckan o nu verkligen måste jag göra det. Jag hatar när man måste saker!


PS.Bara för att jag skrev att jag hade fått många kommentarer så betydde ju inte det att jag ville att ni skulle sluta....hihih

Banansmoothie

Har just gjort mig själv en banansmoothie o attans va gott det var. Har kört med annanas två kvällar innan men detta var mycket godare. Ca. fem sidor avklarade i arbetet o jag är fortfarande pigg så lite till ska jag nog kunna trycka in. Nu höll det på o bli banansmoothie med kattsvans, Lillen ville gärna smaka.....Back to work!!

Furrrrrrrrronda

Snacka om att de måste retuchera bra jävla duktigt för att hon ska lyckas bli snygg, I don´t get it!!

Skolarbete o telefonsamtal

Sitter fortfarande o knåpar med mitt skolarbete, har nog suttit här sedan 17-tiden, med rätt så många avbrott här o där förståss. Nu har jag bara tre sidor kvar o det ska jag la lyckas med innan måndag. Om innehållet sen är något o ha det får vi la se.... funderar på o ta ett långt break för Top model, om nu 3:an vill fungera igen. Massor av våra kanaler funkar inte när det är dåligt väder, o dåligt väder har det ju typ vart i tre vekor eller nåt.

Apropå Top model så ringde Anna förut o OSA:ade henne o Ninni till Halloweenfesten... åhh så kul. O så mötte jag Frida på CityG o hon sa att hon också kunde.... jätteroligt!! Nu är det bara Ella o Helnea kvar, hoppas de med kan!! Måste gå, Top Model väntar inte!

Tokbollar i farten

Surkärringen Sally har fått värsta stollerycket och busar järnet med Lillen. Hon gömmer sig och han letar upp henne o båda gör tokhopp högt upp i luften o sedan skenar Sally efter Lillen tills han gömmersig under soffan. Hahaha, jag kan kolla o skratta åt dem en hel dag!!


oj vad snälla o beskedliga de ser ut på bild dock......

Grandpa

Idag har jag vart hos morfar o lagat kålpudding. Den blev nog inte riktigt som den skulle, men det blev jäkligt gott iaf. Jag tycker det är oerhört svårt att få köttfärs som är gjord i ugnen att se aptitlig ut, den ser liksom bara äcklig o grå ut typ. Köttfäraslimpa är ju liksom värsta mardrömmen med all flytande grå vätska med lite vita klumpar i....uhhhh. O ändå kan det vara så oerhört gottgott!! Nu måste jag fortsätta med mitt skolabete...BLÄ!

Kommentarer

Komentarerna fullkomligt haglar över mina tråkiga inlägg på senaste, vad har hänt? I´m not so interesting.

Usch o fy faan

Sitter här hemma i Sya o skriver på den där j*kla examinationsuppgiften, 7 sidor med planering för ca 3-4 lektioner matte. Nog för att vi skrivit längre saker, men då kanske jag har känt mig mer säker på saken. Just nu är jag jättestressad o har lite smått panik över vad jag ska skriva. Ordbajseri funkar liksom inte nu, detta är ju inte så flummigt som det andra vi skrivit. Här måste jag ju komma med bra saker om barns matematiska utveckling. Antagligen beror all denna panik på att vi inte skrivit något på hela kursen, lite chockartat att helt plötsligt behöva skriva 7 sidor. Det löser sig till slut, som det alltid gör!

Alldeles nyss

91765-161

Ny layout

Usch, blev så trött på den gamla layouten så jag bestämde mig för att byta. Det var ju härliga höstfärger på den gamla ,men den var ju gammal nu.... ombytlig som jag är.... Får se hur länge jag gillar denhär....

IKEA idag igen

Ska alldeles strax iväg med pappa till IKEA, ska köpa lite tyger till några mattepåsar jag tänkt göra. Alltid bra att samla på sig lite material tills man ska ut i arbetslivet! Kanske man stöter på något mer kul när man ändå är inne....

Halloweenkort

91765-160

Då jag förstått från Cicis blogg att mina inbjudningskort för Halloween kommit fram så lägger jag här upp dem för allmän beskåding. Körde latvarianten och gjorde alla likadana. Blev inte helt nöjd med dem tyvärr, de känns lite färglösa för Halloween. Men vad gör man när man inte vill köpa nytt för att man har en massa gammalt som ligger o skräpar som aldrig används...Och ni som inte fått något, sorry för er... kanske nästa gång!!

Pirrigt

Ojojoj, pirrigt pirrigt, nu har jag skickat iväg min ansökan till förskollärartjänsterna inom Mjölby kommun. Håll tummarna för mig!!

Första bilden tagen med skruttkameran

91765-157

Gammal krans

91765-156

Kollade igenom lite gamla bilder och hittade denna vackra höstkrans som jag gjorde förra året. I år har jag inte orkat göra någon ännu men än är ju hösten inte slut.





Korv med bröd

En god vän skrev för ganska länge sedan  på sin blogg att korv med bröd alltid var på. Jag måste nog tyvärr säga tvärtom, korv med bröd funkar bara över öppen eld utomhus, gärna när det är lite småkallt. I hate korv med bröd, stekt på spisen....vi ska äta det nu... JIPPIE Jonas har lagat mat!!

CV

Idag hade jag tänkt att jag skulle hinna knåpa ihop ett CV. Ska söka jobb och då måste man ju skriva nåt bra, något som gör att de väljer just mig. Jag har tänkt gå över till min granne o be om hjälp, hon fick ju jobb för bara några månader sen så jag får la kopiera hennes ansökan. Jag är fakstikt inte särskilt orolig över att inte få nåt jobb, alla säger ju att det kommer o lösa sig. Men man får ju bara hoppas att det löser sig rätt så fort. Då jag inte haft a-kassa eller nåt innan så kommer jag ju inte få det nu heller antar jag. Gå utan pengar är ju inte kul! O jag är ju inte precis den sparande typen...

Renovering

Igår var vi hos Jonas föräldrar i Ödeshög, Marianne bjöd på mat o fika o vi pratade o alltmöjligt som vanligt. Mest blev det förståss inredning och sådant spännande som både hon o jag tycker om. Men det blev även lite reationer osv, det vanliga alltså. De håller på renoverar, igen, de har typ inte haft uppehåll mer än några månader. Men det är hela tiden någonting som "behövs" fixas. Just nu ska de öppna upp mellan matrummet och Jonas gamla rum så att de får ett stort rum med både soffgrupp o matbord i ett. Jag tror det kommer bli jättebra, men nångång måste det ju räcka...
Själv har jag skrivit en ansökan till programmet Från koja till slott. Jaa inte en ansökan om vårt hus utan om mammas o pappas. De skulle verkligen behöva få hjälp med sitt kök, tror jag har skrivit om det innan. Idag har jag iaf fått arslet ur vagnen och skrivit ihop en ansökan med bilder o hela köret. Ska bara komplettera med ytterligare några bilder o sen ska jag skicka iväg det. Spännande, håll tummarna för oss!!

Åhhh tvättmaskinen

91765-155

Sally ligger numera alltid i tvättmaskinen, när den inte är öppen sitter hon uppe på den o tjatar på oss att öppna. Jag tror fakstikt inte att någon av de andra katterna fattat var hon tar vägen så där i får hon vara ifred. Även Jonas o jag lämnar ju henne ifred där oftast man liksom "glömmer bort" henne.

IKEA

Glömde skriva att jag o Jonas var på IKEA o fyndade i onsdags. Som vanligt gick jag  till fyndet för o se vad jag kunde fynda o vad fanns där om inte ett överdrag i vitt till vår soffa, för endast 300 kr. Vi har ett i vitt nu också men efter två år, fem katter o en massa nätter spenderade i den så är det svårt att få den vit i tvätten. Perfekt att därför kunna fynda ett nytt för enbart 300. Jag blir så glad då.... hittade också en massa gräsliga tyger till minh Halloweenfest, funderar för övrigt på att byta datum till den 4:e istället för den 3:e (så även Alle kan vara med), kan ni då??

Sovmorgon är för ???

Faan när jag väl har sovmorgon o absolut inte har något för mig på hela dagen, då vaknar jag halv åtta o kan inte somna om. Nu när jag vet att jag varken ska upp tidigt löradag eller söndag eller måste gå o lägga mig skapligt då vaknar jag innan tuppen....(nästan)

handledarträff för vägledare

Nu ska jag snart iväg på en handledarträff för vägledare i Motala. Min förra vägledare som nu blivit fältmentor har bett mig komma dit och prata om VFU ur stundentsynpunkt. Spännande och lite smått nervöst, jag har alltid känt mig vädigt underlägsen i rollen som student. Man får bli kritiserad men aldrig kritisera tillbaka. Som tur är har denna vägledare varit jättebra o jag hoppas o tror att hon verkligen ser detta som ett unikt tillfälle för de blivande vägledarna att höra en students syn på saken. Synd bara att allt jag kommit på är stora pekpinnar som mina förra handledare gjort fel. Men så behöver man ju inte lägga fram det. Ska bli skitkul, gillar fakstikt att få prata inför publik när jag vet att det jag säger inte kan vara fel...hahahahaha!!

Väntar på vintern


91765-140

Ärligt talat så längtar jag tills man får klä sig såhär igen!!

Telefonterror

Ringde nyss o väckte Jenny, stackars henne. Har ringt o ringt i flera dagar men inte fått tag på dem så nu tänkte jag att tidigt om morgonarna brukar vi ju alltid talas vid. Jaa, jag hade nog kanske några gånger att ta igen så det gjorde inget. När jag vaknade i morse så låg jag länge o tänkte på förr i tiden, inte förr i tiden hundra år utan förr i tiden år 2000 typ. Då var jag 17 o livet lekte, ibland så önskar jag nästan att jag var så gammal igen. Allt var ju kanske inte roligt då heller, men jag hade jäkligt kul vissa stunder! Jag gjorde någon slags revolt mot mina föräldrar tror jag, var tillsammans med en kille som var 23, sov borta väldigt mycket, hade piercing i näsan. Jaa, det var en ganskas mild revolt, men jag gjorde en iaf. Då umgicks jag också med Jenny, fast inte på samma vis som jag gör nu. Då såg jag upp till Jenny o ville vara precis som hon. Jenny bodde i kollektiv med min dåvarande pojkvän samt tre andra killar o jag tyckte det var så mysigt att bo i kollektiv. Nu skulla jag aldrig vilja det, inredningstokig som jag är skulle jag hata alla andra som inte städar, diskar osv. Eller som inte vill ha min inredningsstil.... Men när jag var 17 var det bara häftigt, som det mesta som de i kollektivet gjorde också var. De hade en massa band, var arbetslösa o sov bort halva dagarna (det gällde inte alla) o spelade sedan bara musik. Jag är 23 nu o mitt liv är ju så långt borta från det som man kan komma. Det är underligt hur lustigt livet kan te sig för olika människor. Och det är ännu mer lustigt att mitt inlägg slutar här när det börjar med telefonterrorist.

People like us

Konstigt att endel människor ändrar sig så fort de kommer i kontakt med vissa människor. Blir dryga och osäkra o lägger till med en attityd som inte finns där annars. Jag verkligen hatar sådant, det är den värsta sortens människor enligt mig! Get yourself a personality and stick to it!!

Recept

Ett recept på grönsaksbiffar som jag verkligen kan rekomendera, har alldeles nyss hittat på det o det blev jättegott!


2 brukar kikärtor
1 skalad morot
2 skalade potatisar
1 burk majs
1 rödlök
2 ägg
aromat
peppar

Mosa kikärtorna och riv morot, poatis och rödlök på det grovaste. Blanda allt i en stor bytta och häll i majs. Krydda med aromat och peppar och avsluta med att binda ihop allt med de två äggen. Stek på 4:an i ca 4 min på varje sida (beror på hur tjocka biffar du gör). Smaklig måltid!!

Skolan

Idag har vi haft gruppträff. Vi har en examinationsuppgift att arbeta med i gruppen denna vecka, den går ut på att vi ska sätta ihop ett slags studiebesök/ temadag med överskriften matematiken och naturen. Vi har valt en temadag utomhus med olika stationer där man dels får mäta omkrets på träd och leta geometriska figurer i naturen. Jätteroligt att få planera sådana saker, om man inte bara var 7 stycken med 7 viljor... Ibland känns det som om det mesta vi gör i skolan inte är på riktigt, det känns om man bara lägger till lite bra citat här o lite pedagogik där för att lärarana ska bli nöjda. Jag undrar vem det är man försöker göra nöjd sen när man börjar jobba? Hoppas att det fakstikt är barnen, men ibland så tvivlar jag på det!!


Dåligt av mig


91765-128


Attans vad dålig jag är på att skriva inlägg nu. Jag har någon slags torka. Men det är liksom någon sags generell torka, jag vill o orkar typ ingenting. Det kanske har o göra med kvinnliga veckan, men jag kan inte minnas att jag brukar bli så matt då. Jonas skämtar lite med mig o säger att mina hormoner är åt helvete just nu, det är nog tyvärr inget skämt. Jag tjuter o är superglad om vartannat, vill absolut inte göra något eller åka någonstans o det är inte likt mig. Sedan har jag fått noja på Jul, läser alla mina gamla inredningstidningar med julinslag o drömmer om hur vi ska ha det i huset osv. Det kanske är så när man har sin kvinnliga vecka, man liksom bygger bo. De säger ju iaf att det är så när man ska få barn (vilket vi absolut inme ska ha) o det borde ju vara samma hormoner som spelar spratt under kvinnliga veckan också. Jaja, I´m feling weird anyway!

Timon o Anna

Idag när vi var i Sya o fikade med morfar som var på besök (mycket mor o farföräldrar i helgen, trevligt!) så ringde Anna på mobilen o frågade om hon fick komma förbi med en av sina katter. Timon som är ett år hade aldrig set någon anmnan katt än Lady Pumba o Anna ville gärna att hon skulle få träffa en ny lekkamrat. Besöket blev dock inte som Anna väntat sig. Timon var inte alls sugen på att leka med någon annan katt utan var mest rädd och väldigt orolig över de andra katterna. Lillen var den enda av våra katter som intresserade sig eller som såg henne o tur var nog det för bara honom hade hon fullt sjå att morra, skrika o grisgrymta åt.  Anna o jag skrattade många o långa gånger åt henes roliga sätt att bete sig. Efter ca. 2 timmar var hon lite trött och låg o halvsov i Annas knä o fräste bara lite när Lillen visade sig, inga framsteg dock utan han fick hålla sig på långt avstånd. Vi får ta det lite i taget Anna, den 111:e gången ska du nog ser att det går bra....

                                             


PS. Timon är helsvart o Lillen svart o vit.

I`m back

Jaa nu har Jonas äntligen fått ändan ur vagnen och bett dem fixa vårt internet. Det ända de behöver göra är att stänga av o sätta igång allt igen så funkar vår anslutning som vanligt.  Synd bara att Jonas har sån lång startsträcka. Nu har jag ju lite att ta igen förståss.

I fredags var jag hos Cici på lunch, vi gick en sväng på stan med Ninni o Ragge o häslade även på Anna på jobbet. Sen så åkte Cici o Ninni hem o följde jag med Anna till Steves där hon skulle äta. Efter det gick jag till kyrkogården och bytte ut blommor o tände ett ljus, det var verkligen en jättehärlig kväll o det var väldigt fridfullt o skönt på kyrkogården. Jonas kom o hämtade mig efter ca. 20 min o vi tog en sväng till morfar o fikade o pratade. Kvällen avslutades med tacos och hamburgare på Snoddas.

91765-120
Minneslunden




Gårdagen skulle jag fotat Cici när hon var sminkad och fixad inför en visning. Men vid 1-tiden ringde Cici o sa att hon inte kunde komma ifrån. Synd!! Men det gjorde inget utan passade istället på att åka till mamma o pappa o planterade ner alla växter jag köpte i torsdags.  Pappa lånade min kamera o spang runt o fotade huset o alltmöjligt spännande. Jag sa til honom att om han köpte en ny kamera till mig kunde han få den där gamla skruttkameran.... vet inte om det riktigt gick in!!  Framåt eftermidagen ringde farmor o berättade att hon Åke var på väg och vi fikade o hade det mysigt. Vi var hos mamma o pappa hela dagen o när Farmor o Åke åkt så köpte vi Skänningpizza o njöt. Vid åttatiden åkte Jonas o jag hem o myste här hemma med kissekatterna. Gud va härligt med en helg utan förpliktelser, jag brukar ju inte känna så men denna helg har varit jätteskön och slapp.

91765-124
Mammas o pappas hus, typiskt tråkigt 50-tal




Internetvajsing

Vårt internet är så tråkigt. Igår när jag kom hem från nya Vikingväxter så hade det bara slutat fungera. Imorse när jag klev upp fungerade det inte heller. I hate vårt trådlösa bredand!
Gårkvällen blev iaf rolig o jag köpte massor med växter. Tyvärr fick jag åka ensam då min kära Annagranne inte kommit hem när jag tyckte det var dags att åka. Jag handlade 12 perenna växter till huset och 2 höstglöd + 2 begonior till mamma o pappa. Samalagt gick hela kalaset på ca. 360 kr, det var verkligen billigt!

Till huset köpte jag:
1 vit spiréa
1 rosa spiréa
2 vita stockrosor
2 rosa höstanemoner
1 stor vit höstanemon
1 rosa sköldpaddsört
1 lila salvia
1 rosa malva
2 vita småblommiga växter som jag ej minns namnet på

Rosa o vitt är temat antar jag....änsålänge iaf.

Mammavakt igen

Är hemma hos mamma o pappa idag igen o är mammavakt. För första gången på flera månader gör jag nog de timmar jag får betalt för. Pappa skulle in till musikbörsen o köpa sig en trumpall, han kan inte hålla i sina pengar han heller.... jag brås på någon alltså!! Här händer inte särskilt mycket, jag har fotat kök o allrum o altan för jag tänkte anmäla mamma o pappa till "Från koja till slott", fast det vet de själva inget om. Tänkte som så att mamma o pappa borde vara det perfekta paret eftersom att mamma är handikappad. Vad jag vet har de aldrig gjort om ett hus med handikappsanpassning förut. En ny grej liksom! Håll tummarna för oss, här skulle verkligen behövas en rejäl makeover.
Snart kommer pappa hem o då ska jag åka med grannen till Mobilia o Vikingväxter som numera heter Växthus Mobilia. De har någon slags nyöppning med lite VIP- kväll för oss mantorpsbor. Jag hade tänkt handla lite perenner till huset och några krukväxter. Vikingväxter brukar ju vara rätt dyrt, enligt mig, men nu har de ju en masa bra erbjudanden som jag tänkte utnyttja.

Halloweenparty

Funderar på o ha ett halloweenparty fredagen innan halloween (Även att Alle inte kan), skulle ju vara så himla kul att få klä ut sig o pynta lite halloweenaktigt. Tänkte bjuda det gamla tjejgänget som vanligt. Det är ju så himla roligt att träffas o jag tycker verkligen att vi borde göra det ungefär så ofta som de senaste två gångerna. Ca 1 gång i månaden.  Så alla ni andra som kan tänka er att ni är bjudna, jag antar att ni vet vilka ni är, kan ni fredagen den....3:dje??? (vet inte riktigt om fredagen är den 3:dje)

Nu ska jag gå över till min granne o ge henne en lite kryapådig-present, hon opererade halsmandlarna för en vecka sen o mår fortfarande inte riktigt bra. Bäst o vara snäll då!

Sömnlöshet

Vet inte varför men jag är absolut inte något trött ikväll. Såhär dags brukar jag somnat för ungefär en halvtimme-timme sedan. Mycket lustigt då jag gick upp i vanlig tid o inte sovit något under dagen. Men vem vet, jag kanske varit understimulerad så hjärnan fått arbeta för lite... det kan vara mycket troligt!! Just nu så hoppas hoppas hoppas jag att jag fått mens till imorgon så jag med gott samvete kan ligga kvar i sängen när klockan ringer o bara göra vad jag vill under dagen. Mysa med Jonas o laga Potatis- och purjolökssoppa... mmmmm... jag längtar!

PS

Anna, jag vet inte vilken Wallander det var. Är så dålig på namn vettu....hehe

Tråkiga onsdagar

Inget är som en tråkig onsdag. Idag har jag verkligen gjort nada efter skolan. Jag kom hem, satte mig vid datorn, pratade med Åsa i telefon i 2 timmar, (köpte mig en kebabsallad) o nu sitter jag här igen. Klockan är halv 7 o det är mörkt ute så det lär ju inte bli tal om att göra något mer spännande....som vanligt.
Imorgon ska jag dessutom på gynekologisk cellprovstaging... jag är fakstikt lite rädd. Har för det första inte varit hos gynekologen på 5-6 år o för det andra sån jäkla mensvärk nu så jag slår vad om att jag får mens inatt så jag måste ringa återbud imrononbitti. Jag vet inte vad som kan vara värst... gynekologen eller mens?? Gynekologen tar ju kanske max 30 min o mensen får jag stå ut med i 5-6 dagar. Men vid mensen rotar ju aif ingen annan än jag i mitt underliv!

Sakta men säkert

Jobbar jag mig framåt och laddar upp bilderna igen. Tyvärr kunde ju inte supporten göra något utan det var helt enkelt upp till mig att ladda upp allt igen. Vissa saker kommer jag därför att strunta i o vissa saker har jag tyvärr inte kvar på datorn, som exempelvis de förra Ullredsgrejjerna.... typiskt! Jaa den som lever får se när alla bilder är tillbaka igen.... Får se om jag gör fler poup nu iom att jag bara kan få dem i 400 annars!

Fy f**n

Iom att jag har Bas som medlemsskap så kan jag bara få bilderna i 400, så nu när jag ska lägga upp dem igen så blir ju alla i 400. JAG GER UPP!! Faan vad sur jag blir, hur dum får man vara?? Har mailat till support o frågat om de kan fixa det på något sätt, hoppas hoppas hoppas!!!!!

Helvetes j*vla skit

Vet ni vad jag just gjorde??? Jag raderade alla bilder som jag inte tyckte att jag behövde i bloggen längre. Tänkte aldrig på att det skulle vara så att de inte skulle finnas kvar längre o skulle försvinna på bloggen som ni läser. Hur jävla dum får man vara? Bara att sätta sig o lägga in alla igen... I HATE MYSELF!!!!!

Huset

91765-22

Det är så jäkla tråkigt att bara vänta. Det går inte ens framåt med huset utan det bara står still som det gjort sedan första dagen. Själv börjar jag bli lite trött på att vänta, vi har ju ett behov av att få komma in o börja renovera o komma till ro. Jag slutar skolan om ca. 3 månader o två heltidsjobb samtidigt som man ska renovera lär ju inte vara kul!! Nu inser jag ju att det är så det kommer att bli, men bara o få ett datum o kunna förbereda sig här hemma skulle lätta på trycket. Ibland undrar jag om damen ens tänkt flytta, om hon verkligen letar efter något nytt eller om hon bara tänker att det löser sig. Alla som känner henne säger att hon inte klarar en vinter till, men vinter är snart här o vi har tre månaders uppsägningstid precis som alla andra! Jag undrar fakstikt lite vad hon tänker med, om hon tänkt så långt över huvudtaget. Hon skule säkert gärna vilja att vi flyttade in o hade henne som inneboende....aldrig!!

Det är ju så mycket vi vill göra med huset också. Det bara kliar i fingrarna på mig på att få börja, måla väggar, betsa golv, fixa köket, toaletterna, allt!!! O saker man vill köpa som man ska ha i huset, jag vill inte behöva vänta längre utan jag vill börja leta efter saker, börja köpa på oss. Men hur ska vi kunna göra det när vi inte har någnstans att ha det sålänge o inte vet om vi vill ha det när vi väl kommit in i huset??...Fyy faan vad jag hatar att vänta!!



Lillen

Lillskiten Lillen har stört min morgonsömn totalt idag. Vid kvart i 7 gick jag upp o kissade men bestämde mig för at sova lite till o lämnade då sovrumsdörren öppen. Lillen tog självklart tillfället i akt o har legat på mig HELA tiden. Så fort jag kört bort honom eller vänt mig har han kommit tillbaka med en gång o spunnit som en galning. Han har låtit som en jäkla motorcykel halva morgonen... Dumunge!

91765-72

(fortfarande ingen svar om varför jag ej kan ändra storlek, denna ser desutom bra mycket större ut än 400)

Allt är blä

Igår hade jag huvuvärk för typ första gången ever. Jättekonstigt för jag brukar aldrig nånsin ha ont i huvudet. Självklart vet jag inte riktigt om det var huvduvärk, eftersom jag aldrig haft det, men jag hade ont över och bakom ögonen och så gjorde det ont i hjärnan när jag skakade på huvudet. Det mest läskiga är att själva hjärnontet vid skakning sitter kvar än idag o jag har ont i ryggen också. Ryggen känns mer som om jag sovit dåligt, men hjärnan vet jag inte vad det är för fel på. Jag får ju självklart för mig att det är något virus som har gjort at min hjärna sväller upp o jag är dödssjuk. För till saken hör också att jag haft något konstigt med ögonen i några månader, jag får blinka kostant för att de känns grumliga. Usch,  jag vill inte ens tänka på hur detta kommer sluta.......................................


Mammavakt

Är på väg till mamma o pappa för att vara mammavakt. Pappa ska iväg till Linköping till sin "kompis" o spela o snacka lite. Iom att pappa jobbar som personlig assistent åt mamma så är han ju hemma hela dagarna o hjälper henne med den vardagliga servicen och ibland behöver nog både han o hon få komma ifrån varandra lite. Det tråkiga är ju att det oftast är pappa som åker hemmifrån o mamma som sitter hemma. Det har ju sin naturliga förklaring, men det är klart att alla mår bra av att komma hemmifrån ibland! Så känner iaf jag, en sån tur att jag inte ska vara kvar här hemma då... utan åka till ett ännu tråkigare ställe... SNÄLLA låt det vara något bra på TV!!!

Inget är som väntans tider

Jag förstår att ni väntar ihjäl er på att få se mina Ullaredsfynd från denna gången. Själv väntar jag på att få svar från ledningen varför jag ej kan storleksbestämma de bilder jag vill lägga upp. När jag fått svar kommer bilderna, hoppas jag slipper göra popup men annars blir de ju så gigantiska om man ej kan ändra storlek!

We have to wait and see....

Dagen har förövrigt varit väldigt mysig. Jonas o jag lagade lite mat vid 12-tiden, klappade katterna o sedan åkte vi till Sya för o lämna raggarbilen. Vi bestämde då allihopa att vi skulle till Mobilia o fikade lite, vi passade även på att kollade lite på Jysk o handla mat. Det var längesedan vi var någonstans tillsammans o jag tror att alla tyckte det var kul. Hemma igen kollade vi på en ny Wallander, den var skitbra. Även att jag lyckades sova bort första timmen så kände jag att jag hängde med o det var nog en av de bästa Wallanderfilmerna hittills!


Jenny o Olle

Igår kom Jenny o Olle hit på eftermiddagen o vi käkade o hade det trevligt, det blev vegetarisk wok med tillbehör.  Mmmm!! Jonas o Olle fixade sedan med portan o laddade över musik till datorn o Jenny o jag pratade o myste med barnen.  Vi pratade hus som vanligt o vi båda bara längtar efter ett få flytta till något eget så man kan renovera o pyssla som man vill. Jenny o Olle väntar på ett hus som ligger bara någon kilometer från vårat så det vore toppen om de fick köpa det så hade vi inte så långt imellan. Jenny o jag umgås ju jämt! Det är alltid lika tevligt med Jenny o Olle, så avslappnat. Det är skönt med sådana vänner, av någon anledning så hamnar vi också jämt i Jonas musikrum. Sitter på golvet o sjunger p spelar o pratar, så ska en lördagkväll se ut! Lördagar är roligast!!





Ps.  Vet inte varför men nu kan jag inte längre bestämma vilken storlek jag vill ha på bilderna. Får bara 400 så därför körde jag popup även på dessa!

Bali

Pratar alldeles precis nu med Helena på  MSN. Helena befinner sig på Bali o sitter på et internetcafé. Helt sjukt att man kan ha direktkontakt såhär med någon som befinner sig så fruktansvärt långt borta. Internet är bra!



91765-73

Helena o Jonna, tagen från resedagboken


Jag

Cici tog verkligen ett jättevackert kort på mig när jag anlände till Helena igårkväll.
 Var tvungen att sno det från hennes
blogg



91765-364

Inflyttningskalas hos Helena

Gårdagskvällen bjöd sedan på jätteroligt kalas hos Helena i Väderstad. Jag var lite sen för jag var hemma hos Jonas föräldrar för att duscha efter Ullared ungefär samtidigt som jag skulle varit på festen. Det var dock ingen panik utan de väntade lite snällt på mig. Helena och hennes Daniel köpte i sommras ett JÄTTESTORT hus i Väderstad, det är en gammal affär med mängder av krypin och gångar överallt. Helena hade en lite byggarbetsfest och hade verkligen gjort allt jättevackert även att deras väggar i princip bestod av nerrivna tapeter och gammla igenspikade dörrar. Det är otroligt att man fakstikt kan göra så vackert även om omgivningen inte precis är perfekt. Vi åt jättegott och allt var skitkul. Helena hade lagt ner ett dunderjobb på mat, lekar och allt.

Leken/tävlingen bestod av tre moment, det första var att skjuta prick med någon slags gevär... jag fick ingen förklaring på hur man gjorde och missade alla på min första skjutning, jag fick därför köra om efter att alla andra träffat typ alla. Efter det var det en allmänbildningsfrågesport.... säger inget så har jag ingenting sagt....haha. Till sist var det en slags musiktäving med kända themesongs, alltså serieintron. Där gick det lite bättre om man säger så...Men hör o häpna, jag kom på delad förstplats (först ensam etta men sedan begärdes omräkning) jag vann en Bertfilm och en jäkla massa ära, det ni!! Faan va stolt jag är!!

Kvällen avslutades sedan med at DJDaniel körde en massa gamla låtar från när o fjärran o vi fick gissa vilken låten var o vem som hade skrivit den, Frida var Kung o kunde allt. Jag kan aldrig några bandnamn eller låtnamn men några gav allt lite RESPECT!! Vi ägde lite allihopa...hahahaha!!
Vid halv två åkte vi iväg hemåt och sedan jag packat ur alla Ullaredsgrejjer ur bilen så somnade jag ganska fort.

Som vanligt var är min kamera fuckad o alla bilderna är käss, men det får duga... Nu har jag ju handlat upp alla kamerapengar i Ullared så... (på begäran av Cici är alla bilder i popupformat)





Glömde skriva vilka som var på festen.... det var Helena, Ella, Frida, Cici,  Anna, Daniel o jag.

Long Time No See

Jaa nu var det hela två dagar sedan jag bloggade, men det har sina naturliga förklaringar. I Torsdags hade jag helt enkelt absolut ingenting att blogga om, jag jobbade, tog med mig grannens barn hem från jobbet som var hos oss i ca. 4 timmar, efter det åt vi på McD o sedan for vi hem till mamma o pappa...that´s it...

Igår var jag ju sen på Ullared, oj oj oj vilken jobbig dag med mycket folk! Jag åkte ner med mina blivande grannar och Jenny med familj. Vi åkte inte tillsammans utan bestämde att träffas där nere isället. Jag började med att handla det jag skulle på herr o dam o sedan letade jag reda på Jenny vid barn och så gick ja med dem... i snigelfart...haha. Jenny förklarade även att hon inte hade tänkt handla något till sig själva varpå jag utbrast   -Är du dum, du är på ULLARED men har inte tänkt handlöa något till dig själv? Varför åker du hit för o köpa EN tröja till Sixten.... Då började hon plocka på sig lite grejjer, men hur mycket som föjde med hem har jag ingen aning om... Det jag fyndade denna gånger var:

- En t-shirt åt Jonas
- Ett par jeans åt mig
- Ett vitt finlinne åt mig
- Sex Jättevackra krukor (två till Jonas mamma)
- Två Beatles-tavlor
- En massa diadem och hårnålar
- Ett skärp
- Tre adventsstjärnor  + sladdar
- Två vita lampfötter
- Tre vit -o rödrandiga kuddfodral (likadana som sist)
- Sedan köpte jag även en massa saker åt mamma o pappa, thermobyxor, vinterjacka, köksgradin, skjorta, tjocktröja, löpare, jeans osv.

Bilder kommer senare idag eller imorgon.

Jobba o stå i

Tröga jag lovade att jobba 8-14 imorgon. Varför är jag alltid så snäll när folk ringer o frågar men sedan ändrar mig med en gång?? Lite kul, mycket blä... jag skulle ju städat.....(??)

Fyra i rad

Jag har börjat spela lite fyra i rad på Blip. Kul sätt att fördröja tiden o jobba upp hjärnan lite. Men tro faan att folk  tillomed raggar där!!! Som tur är spelar jag på Jonas login så jag heter Jonasgustaf och det är  bara dummma fjortisar som frågar hur gammal man är o sånt.... jag brukar spela med.. Haha! Men igår var det en dum jäkel som frågade om det var någon het tjej som ville visa sig på webcam. Hallåå? På en fyra i rad-sida??? PUCKON!!

En gång är ingen gång, två gånger är en vana

Ojsan hoppsan, på fredag kanske jag ska ner till Ullared igen. Jenny ska åka ner med barnen och sina föräldrar plus våra blivande grannar. Jag bara frågade om de hade någon plats över i någon av de två bilarna och det visade sig att de kanske har det. Jonas blev tokig när han fick höra att jag vill åka igen, men vaddå? Det är ju mina pengar, o sist betalade jag allt han fick med! Det är ju inte så att jag klagar över vad han gör med sina pengar, inte särskilt ofta iaf! Men jag har bestämt att jag nog måste ha en budget å typ 1500 denna gången och Jonas får betala sina saker själv o mamma o pappa får betala sina saker själv. Jag kan inte bjuda en gång till denna månad. Faan va kul om det blir av! Ullared två gånger på ca en vecka, kan det bli bättre?

Taffligt

Idag har vi skola 15-17, hur kul känns det att åka till Norrköping kl. 13.54 o sen komma hem igen 17.42? Dumt att de får läga sådana taffliga tider. Vore ju mycket bättre om man kunde få in mer saker under en sån dag. Denna kursen har dock varit såhär hela tiden. Vi går typ 3 ggr i veckan, 2 timmar varje gång. Dåligt värre! Tror dom det är kul att ha längre resväg vad man faktiskt är i skolan eller? Inte är det ju precis så att man tar för sig en massa saker en sådanhär dag heller, jag har bäddat, fixat soffan, lagat mat o duschat. O när jag komer hem är det ju typ mörkt. Skitskola rent ut sagt!! (kursen är skitdålig också!!)

Städa???

Usch usch usch, det är något fel på våran lägenhet, den behöver precis alltid städas. Här bor bara 2 människor och 4 katter, men tusen dammtussar, är det så att vi fakstikt kan skylla allt på våra 4 katter? Eller hoppar dammtusarna fram av sig själva? Jaa inte faan vet jag, men att städa är iaf skitråkigt och jag drar på det så länge jag kan. Bäst är om ska ha främmande (förbestämda främmanden, sånna som inte bara hoppar in med 10 min. varsel) då blir det städat ordentligt här hemma. Jag tror nästan att jag ska ta o bjuda hem lite folk på lördag, då kanske vi städar ordentligt tills dess. Men jag måste nog iaf tyvärr ta ett tag med damsugaren idag....pust!

En annan dag

Igår var en sån där tråkig söndag igen. Jag vaknade typ vid 11, så sent har jag inte vaknat på mycket mycket länge, Jonas fick jag dra ur soffan vid kvart i 12. Vi hade bestämt med Jonas mamma att vi skulle komma dit på lunch vid 1-tiden. Innan det ville Mona med huset att vi skulle komma förbi och kolla på hennesd rosor som blommade så vackert nu och vi skulle även hinna med en sväng till Janne o Ingela för att ge Jenny lite saker....puh, mycket att hinna på ca. 1 timme, det inklusive resvägen till Ödeshög!
Vi börjde med Mona som "tyvärr" inte öppnade när vi ringde på, hon hörde oss inte, istället tog vi en pratstund med våra blivande grannar. De är jättetrevliga och längtar verkligen efter att vi ska få ta över huset. Sedan åkte vi till Janne o Ingela och tittade i deras vackra trädgård, det är tack vare dem som jag vill vänta på vårt hus, deras är nämligen precis likadant o jättevackert. Efter det åkte vi till Marianne o åt supergod mat. Vi pratade hus, inredning, familjen och allt som brukar stå på repertoaren, det var längesedan. Vi åkte hemåt vid 5-tiden o tog en sväng förbi Cathrine i min grupp och lämnade en bok... sen hände inget mer den dagen...Joo,  Jonas o jag myste med mackor o te på kvällen... det var också längesedan!

Hayabusa rocks

Igårkväll var vi ju iväg på spelning. Det var i Mjölby i Black Rivers gamla lokaler som några killar från Mjölby tagit över. Det var två band som spelade, kometh (tror de hette så) och så Hayabusa. Vi hade lyssnat in oss på Hayabusa under dagen så jag var taggad o gungade med rejält. Spelningen var skitbra, men tyvärr så fungerade inte Olles mick den första låten o det drog ner hela giget liksom. Även Jonas fick komma upp på scenen o rocka loss. Jag hade vetat om det länge men Jonas hade ingen som helst aning. Jonas o Olle spelade in en låt i veckan som Olle skickade till de andra två i bandet, Affe o Staffan, Jonas kunde ju då låten så då blev han tillfrågad att komma upp på scen. Jenny pratar ibland om att Olle vill ha med Jonas men jag vet inte riktigt. Jonas tyckte det var kul iaf, tur att han inte är en sån som skäms eller är nervös... Vi träffade även lite gamla vänner sopm vi inte ser så ofta. Tyvärr var jag inte så flitig med kameran... den funkar ju inte så bra när det är mörkt...Det var väldigt roligt att komma ut på ett sådant ställe, det var längesen Jonas o jag var ute så o kollade en spelning.  Mer rock n´roll åt oss!!


91765-18491765-191
   Emma (klasskamrat) och en kompis--------------------Westman jättefull

91765-18391765-185
   Musiken spelades in på Jonas porta-------------------------J-gänget   
 --------------------------------------------------------Jerry, Jenny o Jonas (fotograf Josse)

91765-18991765-186
                   Olle vocals and bas----------------------------------Staffan guitar

91765-18891765-190
                 Affe drums (sketduktig)---------------------------------Jonas guestguitar                       

91765-187
         Jerry presenterade bandet


Ps. Jag hade på mig svarta byxor, vitt linne och den vit -o brunrandiga koftan från Ullared, till detta bruna ballerinaskor... snyggt!