Dags för en uppdatering

Nu har vi lite uppdatering att göra. Vi bor i huset bland flyttkartonger och bråte. Lägenheten blev färdigstädad igår och det känns så jävla skönt. Katterna bor i huset sen i söndags o verkar trivas. Maja har försvunnen sen i lördags-söndags o vi har inte kunnat ta med henne till huset, hon är väldigt saknad o jag har varit o ropat efter hennepå min raster. Vi har inget internet o kommer nog inte att få det än på ett tag, tyvärr. Jag skriver från mina svärföräldrar o nu sak vi hemåt igen. Hör av mig så fort jag kan!

Men vi har det JÄTTEBRA!!


KOM HIT!


Kvällens

Det blir pippilotter, som min mormor alltid sa, även till kvällen. Tjocka o härliga med ståltråden fortfarande kvar så att jag kan ha dem som jag vill. Funderar på att köra pippistilen men det kanske bara är fånigt...jag får helt ekelt pröva mig fram, en upp o en ner kanske...haha!

91765-1118
My hair looks like a helmet...haha!

Det är detta som gör yrket roligt

Att få klä ut sig, spexa o larva sig o alla uppskattar det måste banne mig vara det bästa med hela förskoleläraryrket. Jag har haft så kul idag o det var så uppskattat så. Pippi hade lite väl kort klänning och orakade ben, men det gick bra o när jag väl kommit in i rollen så brydde jag mig inte ens.

91765-1117

Om en timme börjar vår grillkväll med föräldrar o barn. Måste nog åka tillbaka till jobbet o fixa med vårt
vernisage nu...ingen rast o ingen ro!

Här kommer Pippi Långstrump

91765-1116
Pippi aka Josephine, Lotta aka Mia, Emil aka Sara

91765-1115
världens starkaste tjej

Förskolansdag

Idag ska vi fira förskolansdag på jobbet. Nyutbildad och estetisk (hahaha) som jag är har jag tackat ja till att vara med i en introteater. Vi ska ha en förskolansdag med Astrid Lindgrentema och jag ska förståss vara utklädd till Pippi. Härligt med klänning och kortärmat i detta superkalla väder. Ikväll ska vi ju även ha vår grillkväll och vara ute hela kvällen, jag slår vad om att det blir skitväder även då! Varför kan vädret inte bestämma sig? Igår var det ju jättevarmt på eftermiddagen o jag höll på o svettas ihjäl när jag grävde land. Aldrig kan vädret anpassa sig efter vad JAG ska göra!

Landskaping

Jaa på äkta svenska alltså Landskapande. Idag har jag varit i huset och skapat ett land, själva landet var iofs redan skapat av mig o Daniel förra helgen, men jag fluffade till jorden, hällde på ny jord och planterade ca. 32 växter. Hoppas hoppas hoppas att alla tar sig och att mitt land blir en underbar explosion i vitt, rosa och rött. Härlig kombination va? Tyvärr var kameran ej med på landskapningen, men såsmåningom hoppas jag kunna visa en bild på mitt färgsprakande land!

L3310

91765-1114
det är våran Maja det!

Ungdomsafasoner

Ajajaj, nu har Silver lagt till med ännu en ungdomlig ovana.... han snor mina halstabletter. Kan detta vara ett tecken på att någon vill dölja en rökdoftande andedräkt?

Flytten...

...går sakta, sakta o vecka går ännu saktare. Jag har precis ringt runt som en galning för o göra adressändringar o sådant som vi skulle gjort för typ 1 månad sen. Jaja, vi är snabba i starten men sackar väldigt från mitten till slutspurten. Som vanligt alltså! Igår upplevde jag något som jag aldrig känt förut. Jag var jättetung i huvudet efter att sista barnet gått o vårt personalmöte tog vid, jag kunde knappt hålla ögonen öppna o var allmänt seg. Min kollega sa att det säkert berodde på att det låg åska i luften, något som jag aldrig känt av förut. Men så sant som det var sagt så började åskan mullra någon timme efter att jag kommit hem. Så nu kan även jag spå vädret, vet dock inte om jag vill kunna det!

Morgonpigg

Trots at jag ej somnade fören kl. 23.45 igår så vaknade jag 05.44 idag. Somnade om en liten stund o sedan vaknade jag igen vid 06.24. Bestämde mig för att det var lika bra att gå upp, sagt o gjort o nu sitter jag här o har både duschat, klätt på mig, handlat frukostmat, ätit frukost o bloggat. Idag kommer vår vän Stefan hit o ska lägga om golvet i hallen, sablarns katter. Men mamma o pappa betalar så jag ska inte klaga! Själv har jag en monsterdag framför mig, jobbar 8.30-17 o ska sedan ha personalmöte 17-20. Jippi! Det blir dessutom två kvällsdagar denna vecka då vi på Torsdag ska ha grillkväll med föräldrar o barn, det ser jag dock fram emot lite mer!

Jösses vilken helg

Jonas o jag har fixat stup i ett hela helgen. Vi har packat två vändor flyttgrejjer till Ödeshög o rensat vinden o alla förråd o köpt golv o städat o donat o haft gäster i huset o jag vet inte allt som vi pysslat med. Jag är helt slut i hela kroppen o bara längtar efter sängen o så är min mage jättehungrig men inget finns här att äta. Attans va jag längtar tills nästa söndag då vi är klara med lägengheten o bara får ägna oss åt huset!


91765-1113
Godnatt!

Kändisar i Ödeshög

Igår fick vi finbesök nere i huset. Alle o Berta med familj kom förbi o vi käkade pizza o kollade in närområdet. Det var härligt att få visa runt i huset nu när vi kommit en liten bit på vägen och vi har haft lite städning och iordningplock iom Jonas födelsedag. Vi fick godkänt utav Alle o hon sa att det såg bättre ut än vad hon förväntat sig. Tydligen har jag inte varit så positiv i mina samtal om huset, men samtidigt är det ju helt annat att se det nu än när vi såg det första gången. Även trädgården fick godkänt och precis som vi hört flera gånger innan så var ju läget ett stort +, inne i samhället men ändå inte. Kvällen var sådär lugnt avslappnad som det ska vara när man får spontangäster, lite pizza, lite promenad och en massa snack. Berta kom med nya ideér som fick både mig och Jonas att tänka till. Kul med lite ny infallsvinklar då en annan kanske kört fast i de tankar man fått från början. Men alla förslag tål att tänkas på både en och två gånger.



91765-1108
Inspektion av vårt kommande altanbygge

91765-1109
La Berta

91765-1110
Alle in her new stövlis, sketsnygga!


91765-1112
Arthur-parthur

91765-1111
Nikkis

17 Maj


91765-1104

91765-109691765-1099
91765-109891765-110691765-1102
91765-109591765-1097
91765-110791765-1105 
91765-110191765-1100

Målat mycket vitfärg på senaste tiden?

91765-1093

Tonåringar

Silver har lagt till med en massa dåliga ovanor. Han är vad man kan kalla en riktig tonåring och vi börjar fundera över psykologhjälp eller ett stödhem för avlastning.


1. Han har ett väldigt datamissbruk och sitter framför datorn i flera timmar o följer pilar o annat som rör sig.
2. Han är en såkallad gluttare och sitter utanför duschen och tittar in så fort jag duschar.
3. Har har ett  tungt drogmissbruk. Alla mina vallmofrökapslar har inom loppet av 1 vecka försvunnit och ätits upp.


91765-1092

Tuff dag

Mycket att göra en sådanhär stor dag. Självklart har jag bakat o småfixat lite men det verkar som om tiden går fortare än någonsin just nu o jag hinner inte med något. Det viktigaste är iaf gjort, jag har skagit in Jonas paket! Idag blir vi 16 stycken på tårtkalas. Hela Jonas familj + mina föräldrar, morfar och farmor o Åke. det är ingen dålig skara att fixa fika åt o i Jonas familj är de ju storätare så jag är i valet o kvalet om det jag fixat räcker. 2 tårtor kanske blir lite smått, mina tårtot är ju faktiskt vida berömda för att vara fantastiskt goda!

Dagens schema ser iaf ut såhär:

Skriva shoppinglista
Duscha
Hitta finkläder
Få in alla katter
Åka till CityG o handla
Dra förbi Shell o hämta ut paket
Åka ner till huset
Fixa o städa
Plocka fram o färdigställa vårt tårtkalas
Invänta gäster
Ev. grilla körv senare på kvällen

Grattis Jonasälsklingen 24 år

 


Njut så länge du kan

Om jag hade bott i Ödeshög nu hade jag behövt sitta i bilen för fem minuter sen....kommer bli jobbiga onsdagar var tredje månad. Speciellt de på vinetrhalvåret!


Föresten. Nu har jag köpt alla presenter till Jonas, det blev några fler än vad jag hade tänkt o såhär mycket har jag nog aldrig handlat för till honom innan. Nu kanske man kan räkna en av grejjerna som att vara till oss båda så att jag har ju nytta av det även jag. Men har man fast inkomst o "gott" om pengar så ska man väl banne mig slå på stort nr ens älskling fyller gubbe!


Kladdkakemuffins

Världens godaste muffins av Helena Fredriksson

100 g smält smör
2 ägg
3 dl socker
 1 ½ dl mjöl
4 msk kakao
2 tsk vaniljsocker

Blanda allt till en stor smet och klicka i formar. Grädda i 175 grader ca. 15 min. Smaka o njut!


Receptet är upplagt utan Helenas tillstånd och jag hoppas att ni förvarar det hemligt!

Konstrunda

91765-1084

17-19 Maj är det konstrunda runt vättern. Bland annat  Linnefors krukmakeri är ett stopp på vägen.
Åk dit, jag ska det!

3 dagarsvecka

En sån tur, jag skulle inte orka en dag mer!

Helt sjukt

Inatt drömde jag att jag fick femlingar. De bara fanns där när jag vaknade o jag hade inget minne av att jag hade fött, åkt till sjukhuset eller ens varit gravid. Femlingarna vägde alla 200 gram var o var väldigt lika kattbebisar. De var förvånansvärt rörliga o Jonas o jag fick springa o leta efter dem halva tiden o andra halvan så ammade jag konstant. Lite komiskt var att jag kände efter i kroppen om jag hade ont o konstaterade i drömmen att jag inte kände mig som om jag hade fött barn, jag var inte sprucken eller nåt....äckligt hahaha! 
Det var en rätt konstig dröm o det mest märkliga var att jag drömde att jag hade fått dem inatt, alltså natten till måndag. Jag hade ett himla bekymmer att veta hur jag skulle göra med jobbet nämligen... jag hade ju inte ens berättat för dem att jag var gravid!

Stereotypa könsroller, nej tack!

I fredagskväll tapetserade jag medan Jonas stod och diskade.
 Jonas körde fast med lastbilen på garageuppfarten o JAG var den som puttade på. 
Vi var på ByggMax och handlade lister (ca. 300 m). Jonas stod i lastbilen och räknade meter o jag fick skena fram o tillbaka o bära lister. 


Ett härligt bevis på att de stereotypa könsrollerna inte verkar i vår familj.

Renovering tar på krafterna

Det går så fruktansvärt sakta. Jag blir nästan tokig på hur jobbigt det är att renovera, ännu jobbigare blir det ju självklart också för att jag måste åka hem hit varannan dag. Tänk va skönt om jag också bodde där o kunde sova när jag vill o inte behöva ha dåligt samvete för kissarna.

Änsålänge har vi iaf börjat i alla tre rummen på övervåningen. Jonas rum har bara golv och lister  kvar, det ser ljust ut! Mitt rum har några strykningar färg, tak och lister. Och Tv-rummet har målning, tapetsering, tak och lister. Detta har vi tänkt försöka färdigställa innan inflytten den 25 maj. Vi får väl se hur det kommer funka... förhoppningsvis bra. Denna tredagarsvecka har jag dock lite annat att styra med då Jonas fyller 24 på torsdag.

91765-1083
Vårt tillfälliga vardagsrum som också tjänar som sovrum. Soffan är hård och oformlig, åhh va skönt!

Ner till huset

Nu åker jag snart till huset vilket betyder ingen bloggning ikväll eller imorgon. Grannen ser efter katterna och de får vara inne inatt. Funderade ett tag på o ta med dem men jag anser at vi inte har planerat tillräckligt bra för det ännu, kanske bra o ha dem kvar här ett tag till så vi kan renovera ostört. Surt o ha katter med vit måkarfärg i pälsen!

Mysteriet med det försvunna pålägget

91765-1082

I måndags morse gjorde jag mig några smörgåsar, dels att äta som frukost samt att ta med mig till jobbet o morgonrasten. Jag hade vanligt mjukt bröd med smör och rökt skinka. Jag gav katterna några småbitar då pålägget var väldigt stort och sedan lindade jag in den smörgåsen jag skulle ha med mig i en påse och la på köksbordet. Jag gick o satte mig vid datorn för o kolla de vanliga sidorna o när jag kom ut till köksbordet igen ca. 15 min senare var pålägget helt borta. På påsen fanns det en stor reva o där inne låg min smörgås alldeles naken o ingen var i närheten. Var var pålägget?

Misstänkt nr. 1 -Lillen
Misstänkt nr. 2 -Sally
Misstänkt nr. 3 -Maja
Misstänkt nr. 4 -Skilla
Misstänkt nr. 5 -Silver

Vem var det som tog mitt pålägg och hur gick tjuven tillväga, vad tror du?

Åtfitt

91765-1081
Vitt linne med boxarrygg- Lindex (gammalt)
Brun o vitrandig tröja- HM
Baggy Jeans- Ullared


Bland flyttkartonger o flyttdam i en härlig pose!

When Silver was silver

91765-1080

Sommar o sol

91765-1078

Jag  längtar till i sommar då vi kan vara här varenda dag o bara ha det skönt o bada! Smidigare nu när vi faktiskt kommer o bo i Ödeshög!

It´s not my day

Faan idag hände det. Jag vaknade o kunde knappt komm ur sängen, har haft ont i ryggen i några dagar o det har blivit värre under nätterna o idag har jag skitont. Självklart så var det ju jag som hade öppning men jag fick ringa till jobbet o den andra personen som öppnade så hon fick sätta upp en lapp om vart alla skulle ta vägen. Typiskt! Jaa jag vet inte riktigt vad det kommer av, jobbet, flytt eller sängen. Alla tre är säkert en säker kombination.

Faan va bra

Älskar verkligen när det regnar. Speciellt om jag får vara inne o höra hur det smattrar mot tak o rutor.  Älskar ännu mer att Helena gav mig länkarna till några av mina favvoand. Helena är nog en lika stor fanatiker som jag av de såkallade "Ösjöbanden" som jag alltid tjatar om. It´s you and me baby!

Några nya länkar som jag anser att ni MÅSTE lyssna på!!

http://allears.se/ViewBand.aspx?name=Hejla   Inte samma Hejla som i förra länken, en äldre version!
Jag rekomenderar Letters from kursk


http://allears.se/ViewBand.aspx?name=....%c3%84hh!!   Punk, skitbra!!
Jag rekomenderar Efter dag kommer natt och Fri


http://allears.se/ViewBand.aspx?name=Portnoy's    Grungerock, take a lyssning!
Jag rekomenderar alla tre låtar stenhårt!


PS: helena din kommentar var inte godkänd. Antagligen pga länkarna! Men f***n va kul, bröllop i sommar då! Vi är nog i huset, men inte hela tiden o alla dagar. Bäst o ringa innan!

Storshopping a´la Andersson o Diffner

I söndags var Jonas o jag o storhandlade till huset. Vi turades om om vem som skulle få betala o trots att jag var något motvillig fick jag betala både det ena o det andra. Självklart med all rätt att göra det också, har inte vant vid mig vid att faktiskt ha ett fast jobb och en bra inkomst. Jag är ju van vid att Jonas betalar....Jaa det blev iaf en rejäl shoppingdag på många roliga och mindre roliga affärer. Sammanlagt handlade vi för ca 5000 (fy attans vad det är dyrt med hus...;)) o kom hem med:

ljusrosa väggfärg till mitt sovrum (sååååååå fin)
elementfärg
elementpenslar
fönsterbrädor
diskho
blandare
tvättkorg
sittkuddar
lampfötter
sofföverdrag
tapeter
tapetborste
tapetbord
knoppar o handtag till köket
knoppar till badrummet
material till bilen
lunch på Chili
 o en massa "skit" från Biltema.

Låter ju inte precis så dyrt när man räknar upp det...

Härmar Cici

Okej var ju tvungen att prova mina vuxenpoäng jag med. Det slutade med 20.4 poäng och en genomsnittlig ålder på 38.1. Det kändes snarare lite tungt än uppryckande som för vissa andra. Kanske för att Jonas o jag är anklagade för att leva lite av ett pensionärsliv, enligt detta är vi ju nästan nära iaf! Men det kändes dock lite gött o kunna svara Ja på frågan om jag hade köpt hus eller bostadsrätt. Jag har ju faktiskt ett helt halvt lån på en bank som äger ett hus...haha dä ni!!

Altanplaner

I Lördags hade vi besök i huset, storbesök också för den delen. Johan o Elisabet med familj var där samt en kille som heter Stefan som är kompis med pappa. Anledningen till denna sammankomst var att de skulle planera vår altan på framsidan. Johan är snickare till yrket o Stefan ska hjälpa oss att bygga vår altan så de skulle träffas o räkna virke, utformning av altan osv. Jinasd var med på ett hörn o jag struntade helt i deras diskussioner då jag inte förtsod vad de pratade om överhuvudtaget. "En 3 tum 5 här o 1  tum 7 där. O så ska vi ha en överliggare o bjälklaget o....." jaa helt enkelt oförståeligt! Vi hade även lite spontana gäster, svärmor Marianne kom på beösk på cykel och Daniel o Alfred kom förbi en sväng då de skulle kolla fotboll på Vättervallen. Dagen var helt utan några större insatser i huset, men utomhus så klippte Elisabet ner två buskar o jag ytterligare en. Det går sakta men säkert framåt o näste helg så river vi den gamla altanen o så får vi se när bygget sätts igång. Spännande då detta kommer ge en helt ny karakär åt huset!


91765-1074
Framsidan på huset, det som skall rivas o bli altan. Altanen kommer gå fram till den bruna dörröppningens slut.


91765-1077
Daniel o Casper kollar in naturen runt huset. "Det är ju ett sånt jävla bra läge!"

91765-1076
Alex är på väg mot skogen o Affe gungar i lekparken precis utanför tomten.

91765-1075
svägerska Elisabet o svärmor Marianne.

4 katter till salu!

Fy attans va dom är billiga nu! Jag har varit vaken hur många gånger som helst inatt o de bara väsnas o stör mig. Första gången vaknade jag ca 1.30. Upp o kissa o tillbaka till sängen där Silver härjade runt o busade med händer, fötter o det mesta som rörde sig. Somnade om o sov till 3.31, vaknade o gick o kissade igen. Gick till sängen o kunde absolut inte somna om, Silver busade igen o Skilla kurrade så jag blev galen. Somnade halvt om halvt om efter ett långt tag o vaknade i panik 4.41 av att Maja o Sally har värsta catfighten.  Silver blev livrädd o bara sprang iväg o Skilla satt o tittade på o kurrade, som vanligt. Hade väldiga bekymmer att somna även denna gången o efter typ en kvart så kom Skilla fram jättenära mitt ansikte o trampade o luktade på mej o börjader spinna. Hon satte sig en bit ifrån mig o spann o trampade, hon trodde nog att jag sov då hon aldrig vill vara så nära annars. Då det var ett lite speciellt tillfälle så kunde jag ju inte gärna bara tvärsomna utan låg o myste lite. Ca. 10 minuter efter det kom Maja upp i sängen o sitter en stund o börjar sen klöka. Jag rusar upp o hon hoppar väg i monsterskutt o spyr på sovrumsgolvet....jaha.....Efter ytterligare en kvart eller liknande kommer Maja upp igen i sängen o är myssugen o myser med mitt ansikte, härligt. Jag myser en stund o sen så försöker jag somna om igen. Lyckades tydligen då jag nu känner mig som om en ångvält kört över mig!

PS. Lillen var ute inatt o är därför ej till salu!

Our house

91765-1073
Första titten i nya huset.

Silver är på hugget

Sitter just nu framför datorn (förståss) o försöker klicka mig fram till diverse sidor. Silver sitter här han med och följer pilen slaviskt o gör små fina utfall när leklusten blir för stark. Han är inne i en riktig busperiod just nu och för någon vecka sen när vi kom hem hade han vält en hel blomkruka i sängen. I fredags när jag kom  hem hade han fått tag på en toarulle och dekorerat hela vardagsrummet o idag så låg det bark överallt från två orkidéer som råkat åka i backen inne i gröna rummet. Nu kanske man inte ska skylla allt på Silver, Lillen har säkert också hjälpt till. Men det verkar som om saker o ting liksom bara "händer" runt Silver. Ni vet som runt en riktig liten busunge...

image1072

BUSTED!

Jaa jag vet

Jag vet att jag är en skittråkig bloggare just nu, jag skäms. Men det funkar helt enkelt inte att göra allting på en o samma gång. i Huset har det inte hänt jättemycket på denna vecka. Kanske inte så lustigt med två heltidsarbetande nybörjare med stora visioner. Speciellt inte om den ena däröver även har 40 min fram o tillbaka nästan varje dag. Det är ju tokigt att vi har alla katter här, det gör att jag känner att jag inte kan bo i huset mer än en natt i sträck. Men det funkar o vi hankar oss framåt.
Änsålänge har vi hållt oss till övervåningen, där har vi målat Jonas sovrum 4 ggr o färgen täcker fortfarande inte...JIPPI. Tagit bort lister o spacklat alla rum på övervåningen, börjat måla i TV-rummet vitt och rivit en garderob från TV-rummet in till toan. Jaa man hinner ju inte precis med så mycket som man tror i veckorna. Utöver detta har Jonas klippt gräset och tagit fram trägolvet på en liten fläck i både kök o hall. Jag har planterat blommor i mägder och planerat lite trädgård.


91765-1071
Med tigersågen i högsta hugget

91765-1070


91765-1069
I hallen var det 4 lager av matta och plywood innan vi kom ner till trägolvet...YES!

91765-1068
I köket likaså.

Tokigt hörru

Igår nere i huset var det full fart på ringklockan. Jag hade glömt mina jobbarkläder hemma o fick måla i en stor t-shirt och trosor. Varje gång det ringde på dörren fick jag därför panikartat slänga på mig byxorna o hoppas att jag skulle hinna. Först kom Jonas jobbarkpmpis med sällskap. Jag fick en stor kram av en skitig finne med skägg i en fläta långt ner på magen. Härligt härligt! Andra personen som ringde på dörrklockan lät precis som Jonas äldsta bror, inget konstigt att han kommer o kollar tänkte jag o ropade att jag bara skulle få på mig ett par byxor först. Jonas hann ner för mig o det visade sig vara en kille som skulle läsa av vattnet....ehhhh pinsamt! Tredje personen var Mona, samma panikartade påslängning av byxor här, hon hade släppt ut Pysen på grönbete i skogen o undrade om vi hade sett till honom...nej tyvärr! Fjärde personen o den vi väntat på hela eftermiddagen var Jonas pappa, efter att han kommit fick jag behålla byxorna på hela tiden.....Femte personen som plingade på dörren var återigen Mona som undrade om vi sett Pysen...NEJ TYVÄRR!!




Ps. Pysen dök upp ca. 1 timme senare, han är nu hemma i sin lägenhet välbehållen och glad över att ha fått lufta sig lite!

Huset

Jahopp då har vi fått tillgång till huset. Det är med blandade känslor jag jag tänker på det hela o jag har en väldigt separationsångest från lägenheten, mamma o pappa, mantorp o alltmöjligt. Väldigt larvigt vid 24 års ålder men förbaskat påträngande. Måndag, tisdag har varit två väldigt utamattande dagar o jag försov mig i morse o vaknade 20 min innan jag skulle vara på jobbet. Självklart så var det jag som öppnade så jag var tvungen att vara där, men det löste sig o jag kom i tid. Här kommer en summering av dagarna som gått.

Måndag:
Vi åkte till banken i Ödeshög för o prata om lånets upplägg osv med vår bankkvinna. Vi träffade Mona på banken och skrev det sista o förde över pengar o fick våra nycklar. Vi tog en snabbsväng till Jonas föräldrar och lånade deras bil med dragkrok, de följde med oss till huset o tog en snabbtitt. Vi åkte hem till Mantorp o fick flytthjälp av pappa, Lenart o Stefan L. Vi tog ett fullt last med möbler o "skit" ner till Ödeshög o packade ur. Jenny, Olle, Brax, Helena F o Amelie kom till oss o vi började lite smått renovera. Mest lagades det mat, umgicks o gjordes husesyn.


91765-105191765-1053
91765-105691765-1055
91765-105491765-1057
91765-105991765-1058



Tisdag:
Efter en helvetesnatt åkte vi o lämnade släpet o lämnade tillbaka Jonas föräldrars bil. Vi tog en sväng förbi Ica o köpte frukostmat o fikabröd. Vi kom hem o började småpilla lite o sedan ringhde Jenny o bjöd oss på frukost på bokvägen. Vi gick hem igen o började renoveringen o sedan kom Olle o frågade om vi villa ha pizza. Vi gick till bokvägen o blev bjudna på pizza o sedan gick vi hemåt igen. Efter en kort stund kom Helena med supergoda kladdkakemuffins (fler sådana besök tack), sedan kom pappa o Stefan L. Rickard med barn svängde förbi en snabbis o sedan kom farmor o Åke. Jag var helt slut under hela dagen o vi fick verkligen inget av det vi skulle göra gjort. Men så är det när alla är intresserade, o det är ju bara kul. Vi vill ha mycket besökare!!

91765-1060
91765-106191765-1062
91765-106391765-1064

Bloggen is on hold

Jag är sååååå himla trött. Har sovit som en kratta med panikångest halva natten. Ska strax lägga mig i min säng i mitt hem i Mantorp....