Till Cici

Kom på att jag fotograferat mammas o pappas gigantiska fläderbuske när den var som vackrast just för att kunna lägga upp o skriva om här. Nu fick jag ju en anledning att göra det såhär långt i efterhand också....en sådan tur. 
Den ser ju helt makalös ut men tyvärr var det mycket löss på den i år. Jag plockade ca. två satser till saft och gav till Jenny, själv har jag kvar i frysen sen förra året, ska snart ta tag i det... Jag tror inte att det blev mycket mer plockat så den är inte vidare eftertraktad, pappa tycker inte om flädersaft förståss. Men nu vet du var det finns. Ta med egen stege för de vackraste blommorna som sitter högst up i busken...haha (skämt). Nästa år!





hålet hittat

Okej hålet är hittat men nu är bekymmret var på datorn man hittar det som förs in genom hålet...jaa ni vet kanske vad jag menar. Jag får klura ett tag till.

Det händer mycket men iom att jag inte kan ladda upp bilder känns det lite tamt att berätta. Nu ska vi aif snart iväg till Bråttom Sluss på Allsång. Min farmor och Åke är med och fixar på något sätt och det är tredje året i rad som de bett oss komma så nu är det dags. Jag ska fixa mig o känna efter om jag är lagom klädd. Leggins, linne och klänning borde ju funka!

Imorgon ska antagligern Sixten och Ludvig vara här, jag planerar en härlig sommardag med picnic och bad. Vi får se vad vädret vill...

Nya datorn är här

Nu är den här, den nya snygga datorn. Tydligen är det en mac, hade jag ingen  aning om. Vi använde bara mac i gymnasiet  o vad jag minns så är det ju lite skillnader. En märkte jag just nu när man för att göra ett snabela var tvungen att hålla ner knappen ijämter den vanliga. Det kunde ju tagit år att lista ut!

Jaa nu är det så att jag inte hittat hålet att stoppa i kamerasladden i ännu så tyvärr får bilder vänta lite. Jonas sover ännu o jag vill inte väcka honom riktigt än. Men det kommer det kommer.

Idag funderar jag på att åka till Sya auktion, såg ett bord på deras hemsida som är precis ett sådant som jag vill ha till vårt kök. Det fans två tillomed. Ifall det ena blir för dyrt menar jag...haha!

1 vecka

Jag ursäktar den dåliga uppdateringen, det har varit en kort men hektisk vecka fullproppad med saker. SZista veckan innan semestern och mycket att fixa med både på jobbet och hemma. För att börja från början.

Måndag: Jag jobbade sent och for sedan till Alexandra för lite planering av the big party. Var hemma runt halv 8 och fixade lite i trädgården och tittade på Ernst. I love Ernst!


Tisdag: Jag jobbade sent igen och sedan åkte jag till mamma o pappa o jobbade. Efter det åkte jag tillbaka till mantorp och övernattade i vår gammla lägenhet där jag varit kattvakt hela veckan. O believe it or not....nästan 6 timmars oavbruten sömn.


Onsdag: Jag jobbade tidigt, åkte en sväng till Murre (katten), till Sya, tillbaka till Murre och sedan hem. Hemma kom Jenny förbi o vi pratade o gick till Bokvägen o kollade in den vackra trädgården. Kom hem och pratade med Birgitta i  några timmar o gick sedan in och sov.


Torsdag: Jobbade tidigt (lustiga tider sista veckan innan semestern), åkte till Murre i någon timme, åkte och STORhandlade på City G, 1 188 kronor. Åkte hem, Helena kom och vi fixade mitt hår. Vi åkte till Gränna och åt mat och glass, åkte hem och Helena sminkade mig. Bra ordning på det hela...


Gårdagen, fredag, ska jag berätta om senare. Just nu kan jag inte lägga upp bilder för jag var o lämnade den stationära datorn hos mamma o pappa igår. Vi ska få en "ny" och pappa tar vår men det var inte så bra överlappning  på det hela... men det kommer förhoppningsvis snart.


Idag ska vi iväg till Heda marken om ca. 2 timmar. Ska bli jättekul, jag älskar Heda marken, hantverk och massa blommor och pynt. Efter Heda ska vi upp till Boet där en av Jonas gamla vänner ska spela. Sedan ska vi hem till världens bästa Ken och Birgitta och fira in semestern... vad jag gillar fullspäckade dagar! Jag älskar dem!