Givmilda jag

Då jag nu köpt mig en ny kamera så gav jag bort min gamla kamera till mamma o pappa idag. Jag tror att pappa blev glad men jag är inte riktigt säker på att han ansåg att de behövde en. Den gamla var ju även så svår att fota med då bilderna lätt blev suddiga. Var det ej perefkt ljus så blev de helt gryniga också. Men jaja, han fick den helt gratis o jag hoppas att den kommer till användning. De kan ju alltid fota varandra o katten!



PS. Klart att han blev glad, han bara inte riktigt blev så glad som jag trodde...haha!

Ombytta roller

91765-372

Sista bilden för ikväll

91765-369

Fotoabstinens

Fick lite fotoabstinens efter Top Model så jag satte mig o fixade med lite bilder från min o Alles senaste "plåtning". Ni vet den som ingen av oss var nöjda med för att vi inte var på hugget. Men kolla in dessa bilder, efter bara lite småpill i Photoshop (typ gjort dem svartvita)  är de kalasbra!! Synd bara att jag inte kan det där med retusch också så jag skulle kunna fixa minsta lilla skugga och hår som ligger fel. Denna serie skulle iaf jag kunna tänka mig att sätta upp på väggen, om det nu bara hade varit jag på bilderna förståss...haha!


91765-37091765-36691765-36891765-367


Dagen i bilder

91765-355

Vi prommar till Alle och leker Spiderman efter att ha läst en bok om Alexander som hjälper Spiderman att besegra Dr. Octopussy.


91765-356

Arthur ville mer än gärna bli klappad, Nikita var som vanligt lite rädd. Thomas gav killarna dåliga råd som att  "måla med vaxkritor på tapeten" och "ge killarna lite goids nu Alle". Alle pratade om hur lik Jonas båda killarna var.


91765-358

Hemma igen och ytterligare lite mys i soffan. Denna gång tittade vi på film och åt godiset som vi fått av Alle.


91765-357

Vi passade även på att posa lite för Josse o hennes nya kamera. Snälla killar!


91765-360

Matdags o vi fick hjälpa Josse med maten.
"Brukar ni skära med kniv hemma?"  
"NÄE, aldrig...."
Ojojoj, fin faster ni har...

91765-359

Casper tyckte det var lite svårt och skar sig ett litet sår i fingret. Men nån gång ska ju vara den första...ellerhur Elisabet?


91765-362

Maten klar, mumma! Ja, jag har läst att köttfärssås o spagetti är Topp 1 på barnens "Bästa mat-lista".


91765-361

Oj spagettin var för snabb för kameran...

Mys i soffan

91765-351
Frukostmys i soffan


91765-353
Casper

91765-352
Alexander

91765-354
Fruktstund i soffan

Snart ska vi bege oss ut på en liten promenad till Alle o hälsa på vovvarna.

Sovrumsfönstret

91765-350

Bilder

Bilder tagna med min nya kamera, den är SUPERBRA!!!


91765-348
Faceshot

91765-347
Extrem närbild

91765-345
Duger detta med rörelse Anna??

My new camera

Min nya fina kamera är här, Jonas o jag var o hämtade den på macken förut o upptäckte att det varken finns svensk eller engelsk instruktionsbok till den. Hahaha, så är det när man handlar billigt över internet! Tyvärr så måste man ju ladda batteriet så himla länge så  jag har inte hunnit prova den ännu, men imorgon ska jag vara barnvakt åt två av Jonas brorsöner så då lär jag nog få prova den!

Hemmafixare

Jag går här hemma o pular lite. Fixar lite fint pynt här o lite fint pynt där. Hyresvärden fixar i badrummet o det är faktiskt lite mysigt när man hör att det är någon mer i lägenheten. Jobbigt bara att jag suttit framför denna dumburk typ större delen av tiden han varit här, han måste tro att jag inte gör annat än o sitta här. Men ni vet, dagens ungdom.... Nu ska jag iaf lyfta arslet från stolen o fixa lite mer fint julpynt!

Duktiga jag

Det är bra när ens hyresvärd är o fixar i lägenheten. Då kan man liksom inte ligga o slappa i morgonrock som jag antagligen hade gjort denna dag ifall han ej hade vart här. Jag har istället fakiskt gjort det jag skulle, jag har skrivit 2 ½ sida på mitt skolarbete. Nu har jag bara ½ - 1½ sida kvar att skriva. Attans va skönt! Det braiga med denna uppgift var även att jag kan ta urklipp från mitt examensarbete i förra kursen och återanvända, va mycket lättare det är att skriva då!

Jenny sms:ade förut o var inne i stan på IKEA, hon ville att jag skulle komma o luncha med dem men jag fick tacka nej då jag varken har bil o typ inte har duschat på 3 dar eller nåt. Jag ser verkligen hemsk ut o får ha schal på huvudet om nån ska se mig. Jag bara längtar tills vår dusch är klar!
Avin för min kamera har föresten kommit idag, jag ska upp till macken o hämta ut den så fort Jonas kommer hem. Jonas ska ta med fönstret på vägen hem, det kostade bara 250kr. En sån tur!!

Julpynt

Jag var tvungen att börja lite i förväg. Men jag fixade det igår så det är ju bara en vecka i förväg typ. Jaa o detta är nog antagligen inte den slutgiltliga jullooken. Det lär bli ändringar innan det är riktig jul skulle jag tro. Hoppas bara att snön kommer snart också så att det känns lite juligt med!

91765-341
Köksfönstret, en av stjärnorna är inte ipluggad ännu därav lyser den inte. Såhär kommer fönstret antagligen inte se ut om två veckor, jag hade detta pyntet förra julen o jag vill ha nåt nytt i år. Vi ska antagligen ha Jonas mormors gamla ljusstake här. Andra mer juliga blommor också!


91765-342
Vardagsrummet, här kommer det bli finare så fort vi fått ett golv igen. Just nu står soffan i mitten på rummet och det är allmänt kaos. Antagligen kommer soffan stå kvar vid långväggen, men jag tycker att det är snyggare när den står framför fönstret....vi får se.


91765-344
Detaljbild i vardagsrummet


91765-343
Sovrummet. Jaa sladdarna till stjärnorna hänger lite tokigt men Jonas har flyttat dem fram o tilbaka iom att han har hängt ut genom fönstret och tagit ner fönsterkarmen. Här ska jag byta till vita gardiner o så kommer det röda julstjärnor istället för rosa orkidéer.

Ärligt talat

Vissa dagar händer det ju faktiskt inte mycket roligt att skriva om. Detta är nog en sådan dag. Idag gick jag ju upp tidigt, åkte till skolan, var på föreläsning i 4 timmar, hade lite gruppträff o lunch. Kom hem, pratade med hyresvärden o insåg att vi kanske kommer ha dusch imorgon, gick och plockade lite nypon och julpyntade min krans på dörren. Satte mig framför soffan med Jonas och skrev lite julkort och fixade det sista med några av inbjudningskorten. O nu så sitter jag här. Snart så ska jag börja lagat mat, gå till bastun o duscha, tänka lite på skolarbete, läsa en bok. Sen är det natter.

Hatar att gå upp tidigt

Idag har vi en sån där jävla tidig dag igen. O denna gång så har vi föreläsning 8-12 o sen gruppträff...usch usch usch, hur ska detta gå? Tur att jag är hemma imorgon iaf, då ska jag göra skolarbete hela dagen...har jag planerat iaf....

Äntligen...

...har jag fått bilderna från vår underbart härliga kväll tillsammans med Alle o Berta i fredags! Vi var och firade mitt nya jobb på Olympia i Linköping o kalasade på god mat och dricka. Tyvärr betsällde både jag o Alle sama rätt, Souvlaki, o båda blev vi besvikna på att köttet var så hårt. Men då båda fått likadant antog vi att det skulle vara så. Jonas o Berta var jättenöjda med sin mat o i slutändan var det nog iaf värt pengarna. För det var ju inte direkt biligt, men Jonas betalade ju såklart....haha! Det var supermysigt och jättekul, vi pratade om alltmöjligt och det kändes jättebra! Tredje gången gilt o jag gillar verkligen Berta. Härligt att Alle äntligen fått tag på en bra kille som uppskattar henne för den hon är. Och som har en vettig kamera att fota med!
91765-337
Äppelkindade jag
91765-336
Jonas ser sååå glad ut
91765-338
Alle försöker att inte blunda på kortet...hah
91765-340
Gruppbild i parkeringshuset...hahahahaha

91765-339
Gruppbild nr.2 i parkeringshuset


Tack Alexandra och Anders för en jättetrevlig kväll... vi väntar ivrigt på den där inbjudan om matlagning i nya köket. Men tills dess är ni alltid välkomna hit!

Lördagsmys

Då jag inte fått några bilder mailade från mina svärföräldrar ännu så börjar jag med gårdagskvällens festligheter istället. Vi var hos Jenny o Olle och träffade Mattias o Tova som var där från Vimmerby. Jenny hade satt upp adventsstjärnor o det var så himla fint hemma hos dem, jag blev väldigt inspirerad at börja jag med.... Vi började med fika och massvis med prat och sedan bjöd Jenny på mat. Hasselbackspotatis, haulomi, ugnsrostade grönsaker, rödbets och fetaostsröra och lite annat smått o gott. Efterätt blev äpplekaka med mandelmassa, det var nog den godaste äppelkaka jag nånsin smakat. Men jag tog tyvärr bara tre tuggor.

Efter maten blev  det ännu mera prat och Tova o Mattias som ska gifta sig nästa sommar spelade upp den låt de vill att vi i "gänget" ska spela på deras bröllop. Usch o fy faan , jag fick veta att jasg måste köra tillsammans med Jenny. Jag fick panik redan igårkväll. Alltså inte köra som i köra bil utan köra med sång. Jag verkligen hatar att behöva göra sådana saker där jag ska sjunga "fint" inför publik. I detta fall ca. 200 människor. Jag kommer ju kräkas på scenen eller nåt. Men ajja, jag var tvungen för att få komma på bröllopet, o jag menar jag kan ju sjunga tyst så bara Jenny hörs...hahaha! '

Jag fick även i uppgift att göra placeringskort... till ca 2000 människor.  Roligt, men tidskrävande. Men för att bröllopet skall kunna fungera och alla 200 gäster ska kunna komma så måste alla hjälpa till och det tycker jag låter som en bra idé. Hellre att alla får komma och hjälpa till lite än att man måste sålla bland folk.


           

PS.Tova vill tyvärr inte vara med på bild på internet...

Otursföljda

Fy faan säger jag bara, Jonas o jag måste vara otursföljda just nu. Inte nog med att vi har en jävla vattenläcka så att hela jävla vardagsrummet är försört. Inatt kl. kvart över 3 så vaknade både Jonas o jag av att någonting gick i tusen bitar. Då hade fästanordningen till fönstret i mitt sovrum gått sönder av blåsten och fönster blåste upp och slog i nästa fönster så allt gick i krasch. Det läskiga var att jag vaknade med en gång och visste vad som hade hänt, jag fattade med en gång att fönstret gått sönder och fick panik över alla pengar som bara rullade iväg. Jonas vaknade han med men förstod inte vad det var som gått sönder, han förstod det ganska snart dock. Så kl. tjugo över 3 drog han fram damsugare o jag fick klä på mig och gå ner på gatan och börja sopa glas. Det var inte lite glas kan jag lova. Jonas kom ner efter att ha tagit bort att glas som satt kvar i fönstret och så plockade han upp allt glas på gatan och la det i ett vadderat kuvert. Uppskruvade och lite smått skrämda av händelsen så gick vi och la oss igen vid 4-tiden och jag tror att det tog ett bra tag innan någon av oss somnade igen. Vilken helvetesnatt!!

Hemma hos svärföräldrarna

Nu är vi hos Christer o Marianne. Jag har vart o lånat lite böcker på bibblan o ikväll ska vi till Jenny o Olle o träffa Mattias o Tova. Här har vi ätit gott och myst allmänt. Mina svärföräldrar har ett sådant underbart hem så man kan inte göra annat än att trivas. Christer hade även vart iväg imorse o köpt både ny mobil och digitalkamera så här har vart teknikprat o massa provfotande (Bilder kommer imorgon). Marianne o jag har även kollat min blogg, Marianne gillade alla fina bilder. Nu har vi lagt till bloggen på deras favoriter (på Christers begäran) så de kan updatera sig i vad vi gör. Telefonkontakten mellan Ödeshög och Mantorp är tyvärr inte så jättetät.

Måste gå, snart ska vi vidare!

Kvällens firande...

...har snabbt bytts ut från Vadstena med mamma o pappa till Linköping med Alle o Berta. Mamma kände sig inte riktigt fit for fight o ville hellre betsälla pizza från Skänninge. Inte riktigt det firande jag tänkt mig så Jonas o jag provade vår lycka hos Alle o Berta istället. De nappade o snart ska vi in till stan o äta med dem istället. Vet inte riktigt vart vi ska ännu, men något smaskigt ska vi väl kunna hitta!


Kvällen till ära tog jag faktiskt en runda till Lindex o köpte mig en snyggjacka. Ni vet, en sådan som man bara har vid finare tillställningar. Får se hur många gånger jag kommer använda den...haha!
Bilder kommer en annan dag.


Sallystackaren

91765-321

Hahahaha, även katter kan bli mer eller mindre bra på kort. I detta fall mindre bra...hahahaha.

Ny kamera

91765-320
Nu har Jonas precis beställt en ny kamera åt mig. Antagligen kommer den någon gång under nästa vecka, förhoppningsvis redan på måndag. Då får ni allt ställa upp tjejer så jag får prova den lite!

Vi firar, vi firar!!

Ikväll ska jag o Jonas på restaurang med mamma o pappa. Vi ska fira mitt nya jobb. Vi  hade tänkt åka till MiCasa i Vadstena o se vad de har för gott att bjuda på. Vi har varit där två gånger innan o då har jag alltid ätit någon slags tacotallrik. Kanske ska slå till med något lite mer exklusivt denna gången, Jonas betalar ju..haha. Det har inte blivit någon stan idag då vår hyresvärd sprungit ut och in, vi får ta det en annan dag. Kanske söndag...mysigt med lite shopping på tråkiga söndagar! Ikväll ska jag nog ha min nya skjortklänning och mina bruna boots, vi får se om det är snyggt när jag väl tar på mig det....

Jerry o Hannas beatlestribut på högsta volym

"Hapiness is a varm gun...... bang bang, shoot shoot.  Hapiness is a varm gun mama......bang bang, shoot shoot...... When i hold you in my arms then I feel my finger on your trigger, I know nobody can do me no harm because..... Hapiness is a warm gun mama....bang bang, shoot shoot."


Hur tänkte egentligen John när han skrev de raderna??

läckan o hyresvärden

91765-318
91765-319


My handsome guy

91765-317

MMmMMMMMMmmm

Hyresvärden

Nu har vi hyresvärden här. Han ligger på golvet i vardagsrummet och sågar upp väggen in till duschen. Jippie, det här ser verkligen ljust ut inför vår julfest den 9:e. Undra om man kan begära att få låna ett rum någon annanstans om vi inte har något vardagsrum att vara i? Faan då, varför skulle detta hända just nu? Det kunde väl hänt i somras då vi aldrig var hemma o jag ofta tvättade håret o duschade mig i vättern...why good.....WHY??? Hahahaha

Jag och Du

91765-315


Sovdags

Efter en hård dags praktik så går jag o lägger mig tidigt idag. Har inte kunnat sova varken igårkväll eller förrgårkväll o nu när jag är trött så är det ju bäst att passa på. Imorrn ska jag dra med mig Jonas in till stan o leta ny jacka o nya skor, men till honom så heter det "leta bok till skolan". Haha, lite fräck får man vara ibland. Undra om han bjuder på grejjerna som en lite present till det nya jobbet, man ska ju fira rejält vid sådana här stora saker!!


Stressad

Faan va mycket det är nu.  Läckan i vadagsrummet bara växer och försäkringsbolaget kommer antingen imorgon eftermiddag eller efter helgen. Hur länge ska vi egentligen behöva leva utan dusch och ett normalt vardagsrum? Vi har litteraturseminarium nästa vecka på tre böcker o jag har inte läst en endaste rad o har inte två av böckerna...Vet inte alls hur jag ska få tag i dem heller! Snart ska jag iväg och fotogtrafera Annas barngympa och efter det måste jag laga mat och försöka leta böcker.... attans att jag har så jäkla dålig framförhållning och aldrig kan börja med saker i tid!

Du o jag


91765-316

Nytt hus

91765-281

Pappa o jag är lite inresserade av detta hus. För tillfället är det ett hyreshus med 4 lägenheter (utan hyresgäster), men man skulle ju säkerligen kunna bygga om det till ett tvåfamiljhus. Mamma o pappa i bottenvåning och källare o jag o Jonas på de två översta våningarna. Det vore väl fint?

Vattenläcka

Varje bra nyhet kommer med en dålig nyhet, eller hur är det man säger?? Samma dag som jag fick jobb så upptäckte vi en läcka i vardagsrummet. Tydligen så är badrummet inte riktigt tätt (nähä??) och det läcker ut vatten under golvet in i vardagsrummet. Just nu får vi inte duscha, använda tvättmaskinen och så är halva golvet i vardagsrummet upprivet. Härligt värre! Undra hur lång tid detta skall hålla på o hur mycket av hyran vi får dra av?


Inbjudningskort

91765-280

Som vanligt med jämna mellanrum så funkar inte vårt internet.  Igår var en sådan dag och därför blev det ingen bloggskrivning. Efter jobberbjudandet igår så tog jag det lugnt o bara var jätteglad. Bland annat så fixade jag alla julkort till de tre (!) julfester vi tänkt ha i år. Det blev ca. 20 st och denna gången så fuskade jag inte och gjorde alla likadana utan jag hade några olika alternativ. Jäkligt kul o himla fina blev de. Få se vilket kort just du får...

J.O.B.B.

JAG HAR FÅTT JOBB!
JAG HAR FÅTT JOBB!
JAG HAR FÅTT JOBB!

Ingen jul än

Jaja, har inte riktigt lyckats förmå mig själv att fixa något juligt riktigt än. Jag skulle nog känna mig lite snuvad på konfekten om jag började redan nu. Man får ju fakstiskt högst börja fredagen innan 1:a advent. Men Jonas bad mig måla om en adventsljusstake vi fick efter hans mormor idag och då får jag ju tjuvstarta lite iaf. Jag hade tänkt mig att ha adventsstjärnor i alla fönster, men nu när Jonas ville att jag skulle måla hans mormors ljusstake så kommer vi nog ha den i vardagsrummet istället. Det blir ett fint minne!

Världens bästa föräldrar


91765-279

Min pappa var alldeles nyss här och lämnade av en microvågsugn. Vår har varit trasig i ca. 2 veckor och igår konstaterade pappa o Jonas att den nog inte gick att få igång igen utan att betala några hundralappar. Min älskade pappa åkte då istället och köpte en ny micro till oss, han sa att det var en förtidig julklapp.
Tack snälla älskade föräldrar!!

Två lediga dagar

Denna vecka bjuder på två lediga dagar, jag har nu förbrukar ca. en och en halv. Samtidigt som jag bara längtar efter en ledig dag att vara hemma o städa o fixa på så är det ytterst sällan som jag fakstiskt gör det jag ska när jag väl är hemma. Idag har jag lagat mat, wok med morot, paprika, purjo, squash och linser, till det fick vi quinoa och chillisås. Efter det har jag fixat en tvätt, sett en Morden i Midsomer, bäddat och pratat lite med mamma. Jag ska nog fakstiskt byta gardiner o fixa lite fint i soffan också. Även om det bara är två veckor kvar till jul så känner jag att jag behöver få lite nya fräscha textilier i vardagsrummet. Vem vet....jag kanske smygstartar lite med julen?? Till Jonas stora förtret....

Nervöst

 Idag är det sammanträde med alla chefer på det jobbet jag sökte. Antar at de ska bestämma vilka som får tjänst eller inte. Det var sammanlagt 6 eller 7 tjänster ute i Mjölby kommun och dubbelt sökande, enligt den damen jag pratade med. Spännande att se vad de kommit fram till. Jag vet inte riktigt hur länge vi sökande i vår tur får vänta på svar, men man kan ju hoppas att det kommer snart så att man vet om man ska söka annat eller inte. Jag håller tummarna för mig själv men är väldigt osäker!!

En dag med Cici

Idag har jag som sagt varit på Julmarknad på Ekenäs slott. Tyvärr blev det inget handlat även om jag tog ut gott om pengar. Jag blev lite snål o insåg att jag inte riktigt har plats för något mer hemma, måste vänta till flytten....när nu den blir. Det blev bara lite brända mandlar o sen lite provsmak. Cici däremot köpte en himla massa saker o provsmakade ännu mer.

Efter julmarkanden åkte vi hem til Cici o hon lagade supergod lax med viltsås och quinoa. Jag fick även provsmaka en glöggboll, den ska jag nog prova mig på till vår julfest. Efter maten snackade vi lite utbildning o inredning o sen följde jag med Cici för att kolla på hus. Huset var verkligen kalasfint och verkligen stort. Det var inte särskilt mycket att renovera och de mest kostsamma sakerna som kök o badrum var i stort sett nygjorda. Jag skulle slagit till med en gång!

Bilder

Bilder från gårdagens baluns. Mycket musik med bla. Johnny Cash-covers i parken. Pizza/Falafellrulle och Alfapet på Omberg.

     
     
 

hemma hos cici

Sitter hemma hos cici o hon duschar. Kom hit vid halv 10 som vi bestämt o cici vaknade av att jag ringde...haha, så kan det gå ibland. Snart ska vi iväg till Ekenäs o gå på julmarknad. Hoppas man kan hitta något fint, men nu kom jag på att jag glömt ta ut pengar. Vi får nog fixa det på vägen.


Bättre sent än aldrig

Såg just en ny kommentar på ett inlägg från i somras... om det nu stämmer så önskar jag ytterligare en bloggläsare välkomen. Tjena Jakob!

Trötter

Trötter som jag är ber jag om ursäkt och lägger upp bilder och info om kvällens festligheter imorgon. Imorgon ska jag föresten upp tidigt och åka till Ekenäs slott på julmarknas tillsammans med Cici. Jättemysigt!!


Myskväll med mamma a la Helena

Då både Jonas o pappa var ute på galej igår så var jag hos mamma o var mammavakt. Hela kvällen var väldigt Helena-inspirerad. Jag började med att i bilen hem från att ha skjutsat pappa till stan lyssna på Most Primitive...You know what I mean, Mm Mm Mm. Efter det så åkte jag till Mjölby o köpte Kinamat...your favourite. Sedan spelade mamma o jag alfapet... okej det har jag aldrig hört dig säga, sitta hemma en fredag med mamma o spela spel? Men men... kvällen avslutades med att jag åkte in till stan o hämtade pappa o lyssnade på Most Primitive igen.... en väldigt vanlig resa för dig!  Jag lever ditt liv när du är borta...haha!

Ikväll blir det livemusic. Ska till parken i bynn o kolla Olle, Jerry o Hanna som kör några Johnny Cash-covers. Faan Helena, det skule kunna vart du det med!

Rosa flickdröm

91765-266

Visst vill man bara krypa ner o mysa? Ni är såååå välkomna!

Röran har förändrats


91765-267
Den ser numera ut såhär....tänk att få öppna alla dessa härliga paket...

Stökfällan

Så jäla stökigt som vi har det nu har vi nog banne mig aldrig haft. Det är verkligen saker överallt o en damsugning skulle inte skada. I måndags tog jag fram rena sängkläder men dom har inte kommit på än och för typ 2 veckor sen tvättade vi en tvätt o ställningen med ihopvikta kläder står kvar ännu. Faan va vi är dåliga på o hålla iordning, vi måste få gäster lite oftare. O då menar jag förbokade gäster o INTE sådana som bara tittar in. Skulle nån titta in nu skulle de aldrig vilja komma tillbaka igen!

06.14

Är det ens mänskligt att gå upp såhär tidigt? Hela jag känns i uppror mot mig själv....

Matnytt

Har just provat på lite nytt i matväg. Efter att ha varit hos Åsa o Mattias i lördags som berättade att de sammanlagt gått ner 18 kilo med GI blev jag väldigt inspirerad. Har inte riktigt hunnit läsa mig in i GI-metoden, men jag har förstått så mycket som att kolhydrater är A Big NoNO. Idag blev det därför rostade rotfrukter, kycklingfile´och bulgur. Jag har ju inte särskilt mycket smaklökar att använda men jag tyckte det blev helt OK. Fixade även en sås till kycklingen med smak av sharlottenlök och gräslök. Kul att prova lite nya saker ibland. Fick det även som matlåda imorgon o då kanske mina smaklökar är lite mer normala....hoppas hoppas.


Snorig näsa o mysig sambo

Ibland så tycker folk kanske inte att det känns som om Jonas o jag är sådär jättekära i varandra. Vi är inte sånna som småhånglar öppet eller absolut måste deklarera vår kärlek inför andra. Vi kanske inte alltid säger snälla ord eller köper varandra saker närsomhelst.

Men idag så kom det en sådan där liten sak som gör att jag vet hur mycket Jonas tycker om mig. Jag har i några veckor (jaa, han är seg i starten) pratat om en låt som jag tycker väldigt mycket om och som jag velat lyssna på. Vi/Jonas har inte direkt någon större koll på alla sina 500 skivor så ingen har riktigt vetat var just den skivan funnits.

Idag när jag satte mig i bilen med för att åka till Sya så startade Jonas motorn och CD hoppade igång och började spela just den låten. Jag tittade lite kärleksfullt (ahhh va larvigt) på Jonas o han bara log o frågade vad det var... det var hans sätt att visa mig...

Själv har jag nyss stått o slavat framför spisen o paniklagat lite lunch till Jonas imorgon (vi åt kvällsmat i Sya). Lök, fetaost och skinkomelett med morotssallad. Det är mitt sätt att visa honom...

Röran

91765-265

91765-264

....

Någon som har bra tips mot förkylning? Ja hostar sönder mina lungor och snyter bort min näsa....

Longdistant phonecall

91765-263

Fick just ett mycket överraskande långdistanssamtal från Helena i Malaysia, det var oväntat. Konstigt dock att även när det skiljer såååååå många mil emellan så lät linjen inte sämre än vid lite dålig teckning med mobilen, tekniken är enastående. De hade det jättebra och vara bara tillbaka i Malaysia för att kunna få nytt visum för Thailand, där jag tror att de ska stanna resterande tid av resan. Klockan var ca. 1 på natten men det var full rulle runtomkring henne, antar att det är hålligång hela natten. Imorgon är det bara 1 månad kvar tills hon kommer hem och den 16:e ska vi ha julfest så vi träffas rätt så snart inpå hemkomsten. Det ska bli skitkul att ses igen o få höra om allt sännande.


Bilden är tagen från
Resedagboken där Helena och Jonna skriver om sit äventyr. Bla har de varit på IKEA och ätit svenska mat o köpt choklad.

16.06

Här går man fortfarande i morgonrocken, inte mycket med mig idag. Men ta mig f**n, jag ska ta mig ner till Ullared om det så är det sista jag gör...hahaha. Jaa inte mycket har hänt här hemma idag, vaknade 10 i 10 o satte mig i soffan o slog på Morden i Midsommer, höll mig inte vaken särskilt länge igår. Fixade lite lunch, satte igång en disk och plockade fram nya sängkläder. Sedan blev det TV:n igen o för ca 1 timme sen kom Jonas hem.

Snälla Jonas gick o la sig i sängen med en gång o har sovit sedan dess... vem är det som är sjuk här egentligen? Han ska ju inte ligga o sova när jag behöver tas omhand. Jaja, ska väcka honom snart med en snorig puss o sedan ska vi kolla på två nya avsnitt av Morden i Midsommer. Måste även förbereda lite inför imorrn, duscha, bestämma kläder, lägga fram allt vi ska ha med oss osv. JIPPIE!

Osefin "huk"

Jaa så har man gått o blivit "huk" lagom till Ullredsresan, näsan rinner som en tok och jag hostar o har ont i halsen. Jag är som en riktig karl då jag blir sjuk, alltså larvig och genomjobbig. Jag vill bli daltad med och Jonmas får "ta hand" om mig. De första 711 gångerna kanske ha tyckte det var OK men nu har han börjat förstå galoppen och bara ignorerar mig. Jag är ju inte så "huk" som jag låter, enligt honom.

Jaja, dagen har vart helt OK, förutom min förkylning. Åkte till mamma o pappa med en påse exotiskt snacks och trisslotter för 130 spänn. Pappa vad 40 kr o godiset åt jag typ upp själv.... men det är ju tanken som räknas. Hade tänkt gå ut till Auktion för jag sett en sak jag gillade men jag kom ut ca. 10 min försent och den var redan såld. Framåt 2-tiden åkte vi til morfar och fick farsdagsbakelse, min morfar är bagare och är extremt duktig på just bakverk och tårtor.

Kom hem vid 6 och då gjorde Jonas o jag varma mackor med getost och honung, till detta bjöds det på en jättegod sallad. Nu har vi precis sett Pirates Of The Carribean 2 och jag ska snart ansluta mig till Jonas som tittar på en Morden i Midsommer. Först ska jag dock snyta min snoriga snok snorren ( nej det var inte snorren jag menade uten SnorRen).

Å+M=SANT

Igår var vi hos Åsa och Mattias på mat. När vi kom uppkörandes i pappas raggarbil (vi hade chaufför) stod de ute och grillade och jag blev jättepaff. Inte tänker man sig ju grillat såhär års. Det var jverkligen jättegott med grillat, i slutet av sommaren är man ju rätt trött på det men nu var det jättegott igen. Till det grillade fick vi potatisgratäng och en jättestor jättegod sallad. Efter maten blev det chokladkaka med smak av apelsin....ojojoj va gott!

Resten av kvällen spenderades i vardagsrummet med en bra filmoch en massa snack. Vovvarna var jättemysiga och Aktragumman har verkligen förändrats och blivit superlugn. Alt som allt en superhärlig kväll och vi har redan bokat in den 23 dec som uppesittarkväll med Bingolotto. Det ni!


(Dålig bildkvalité som vanligt)

 
   
   

Osminkade sanningen

91765-256
(fast jag har ju aldrig smink annars heller)

Me, myself and Josephine

91765-257

My new clothes

91765-253

91765-255
Tycker ärligt talat inte om bilder där folk klipper av huvudet, men hallå morgonfrilla....

Dagens to do

Pissväder som vanligt ute, spöregn o alldeles grått. Idag ska Jonas byta däck på bilen inför vår Ullaredsresa på tisdag (ska du med Alle?). Efter det måste vi iväg och köpa några Farsdag-presenter till våra fäder. Antingen systembolaget eller lotter.... systembolaget känns ju mer som ett säkert kort!
Jag funderar även på att ta en tur till Lindex och se om jag kan hitta något mer fint idag. Ikväll ska vi sedan iväg till Åsa och Mattias på lite mat. Kameran i högsta hugg även ikväll

Nu ska jag se vad kylskåpet har att erbjuda till frukost!


Alafphet rocks

Attans va treligt vi hade det igår. Kvällen började med wook med nudlar och räkor och vi mumsade o hade det bra. Maten var kalas o sällskapet ännu bättre. Jonas o jag hade klätt oss i matchande färger o det kändes fint, jag såg lite ut som skogsmulle men men....

Efter maten började vi med TP (Trivial Persuit) och delade upp oss i tjej och killlag. Det funkade sisådär, killarna fick bara en massa lätta frågor och så hade de ju förståss supersmarta överintelligenta Olle i sitt lag. En fråga var ex. Vad ombergs högsta topp heter? Jenny o Olle bor på Omberg och har gjort det i ca. 5 år, Olle jobbar även som guide på Omberg och har gjort det typ lika länge. Varje nyår brukar vi även vandra upp för denna topp och kolla på fyrverkerier. Det var ju utan tvekan ingen i rummet som inte kunde frågan men självklart fick killarna den.....Ni kan själv tänka er hur det slutade. Jaa vi hade kanske 3-4 pluppar när de vann.

Efter det blev det Alafphet. Attans vilket himla roligt spel. Första gången spelade vi endast 4 st. med 8 brickor var, det gick OK men Olle slog oss andra med typ 100 poäng från nr.2 som var jag. Andra gången hoppade även Elin in och då spelade vi endast med 6 brickor. Detta var lite svårare och då det började bli sent gav vi upp efter några rundor. Jag var dock den som vann och det ska tilläggas att jag vann med nästan 40 poäng... duktigt jobbat av mig! Ehrmmm....
Ja under spelets gång kom det iaf upp lite nya roliga ord, vi var relativt slappa med sammansatta ord och endel saker var nog på gränsen. Som vanligt i det sällskapet blev det mycket snusk, men denna gång var det dock Jonas o jag som stod för det...hahaha. Kolla in orden i alfaphet....


    
   
 

Tyvärr är det lite dålig kvalité på alfaphetbilden till höger, men jag tror man kan se vad det står iaf... många roliga ord på båda! Alfaphet är absolut n¨ågot Jonas o jag ska köpa nere i Ullared, sedan ska vi bli smarta o spela varje kväll....


 

Spelkväll

Ska alldeles strax iväg till Sya för o hjälpa pappa med att få in en av bilarna i garaget. Efter det bär det av mot Ödeshög och Janne o Ingela. Elin är hemma från Gbg och vi ska ha mys med spelkväll och snacks, bilder kommer senare ikväll eller imorgon.

Idag har Alle vart här på lunch o sedan åkte vi till Lindex som hade halva priset på reapriset. Jag fyndade en skjortklänning och en stickad väst, 150 spänn för båda två. Billigt! Bilder på dessa kommer även de senare.

Ska nog ha den nya västen ikväll.... måste skynda!

Sweet dreams

91765-24091765-241
Hahahhaha, förlåt Anna, drömde en sexdröm om dej inatt...hahahahaha, jag var inte med men däremot så var Jonas det...hahahahaha. Du o Jonas fick till det i vårt sovrum...HAHAHAHAHA!!!!

Smålullig

Lite smålullig efter baileysen och ganska trött. Tror nog att det blir sängen nu, titta på TV:n o somna när helst jag vill. Antagligen typ om en kvart eller nåt..haha!



 


GODNATT!!

Vår båttur

Jonas o min enda båttur på svartån i somras... buuuh vill inte att sommaren ska vara över, samtidigt som jag längtar till vintern! (lägg märke till att vi har samma leende på bilderna...)

         91765-23891765-237

Sweetheart

91765-236

I LÖÖÖV YOU

Mys

Sitter o dricker baileys och äter lite frukt framför TV:n. Ska alldeles strax se Till salu o sen blir det nog till att krypa i säng o bara ha det skönt. Ojojoj vad härligt!!

Skafferiet

Var alldeles nyss ute och köpte mig lite gott på Skafferiet. Vi går ju på helg redan idag så då var jag ju tvungen att lyxa till det med lite delikatesser. Skulle egentligen bara köpt mig 1 liter mjölk, men då jag inte hade några lösa pengar hemma och de tar en avgift på 5 kr under 100 med kort så fick jag handla lite extra. Det blev:
1 mjölk
4 ägg 
1 chokladbiskvi
Skinka
Vaggeryds prinskorv
Getost
 
Ojojoj va jag kan lyxa nu!! Börajde med en gång genom att ge kissarna lite god prinskrov, attans vad de åt. Mysigt för dem med att få lite gottgott på helgen.

Stökigt

Det är lustigt hur jäkla stökigt vi får det här hemma bara för att jag är upptagen en hel vecka. Jag förstår inte vad det beror på???

Dagens schema

9.14- Tåg till skolan
10.15- Gruppträff
11.30-Lunch (grönskasbiffar och potatismos..mmm)
13.15- Seminarium
15.02- Tåg hem
15.42- Hemma

Resten av dagen kan jag göra vad jag vill och bara ha det skönt o slappa. Imorgon är både Jonas o jag lediga  så jag tar helg redan ikväll... åhh så skönt efter en hård vecka...tihi!

Och på tisdag blir det ju Ullared igen...YES! Någon som vill haka på?

Sovmorgon

Min kropp verkar vara helt otrolig på att ställa om sig, förra veckan var jag ju vaken till kl. 2 två nätter i rad och till kl. 5 nästa natt. Denna vecka har jag varit tvungen att gå upp kl. 6 två dagar i rad och då har jag somnat typ 9 och halv 9 på kvällen. Igår somnade jag halv 9 o idag så vaknade jag vid kvart i 7 första gången o sedan drog jag mig till halv 8. Det är bra lustigt hur kroppen kan ställa om sig så fort o hur trött jag kan bli av att gå upp kl. 6. 


Matlagning

Var förbaskat jäkla hungrig idag när jag kom hem och förväntade mig någon smaskig lunch som Jonas lagat.  Kom hem till ett halvt tomt kylskåp utan någon mat och insåg att Jonas hade klipptid idag. Trött o hungrig som en gnu bestämde jag mig för att vara duktig och göra grönaksbiffar. Fixade biffarna samtidigt som jag kom på att det skulle vara kul o prova på någon ny slags lasagne. Blev bacon, spenat och brocolilasagne. Nu ca. 2 timmar senare är allt klart o jag har provsmakat allt. Biffarna blev kalas denna gången med trots lite annorlunda ingredienser. Lasagnen blev sisådär, lite för mycket bechamelsås och lite för lite krydda. Men man får pifffa till den själv när man äter så funker den med! Kul att få matlagningsryck ibland, skulle kunna fixa ännu mer jag är verkligen på hugget, men jag kan inte komma på nåt bra.... Hoppas det iaf håller i sig några dagar så jag kan fixa lite mer, alltid bra att ha o frysa in.

Julklappslista

Min svärmor frågade mig i söndags vad jag/vi önskade oss i julklapp, just då hade jag typ inga klappar uttänkta men nu har jag funderat lite. Detta är då mestades vad jag önskar mig, men även sådana klappar som kan tänkas bra att ge till oss tillsammans. Alla klappar är utan inbördes rangording.

1. 12 st "räfflade" vinglas från IKEA , 19:- st
2. alt. 12 st vinglas med blomslinga från Åhléns, 60:- st
3. Regnställ, McKinley
4. Presentkort på tapeter, målarfärg, golv m.m.
5. Vackra saker från Kerstins rum och kök
6. Hög lampfot plus skärm från Åhléns (vitt)
7. Renoveringshjälp när vi flyttar
8. Vitt fårskinn från IKEA
9. Fårskinnspläd från IKEA
10. Presentkort på IKEA
11. Presentkort på Indiska

Okej jag skulle fakstiskt kunna fortsätta i en evighet, det är inte svår att köpa grejjer till mig liksom. Vad som dock är svårare är att komma på vad man ska köpa till alla andra. På tisdag åker Jonas o jag antagligen till Ullared (igen) o där ska storhandlas julklappar. Måste klura ut vad jag ska leta efter till alla.
Vad önskar ni er?


Fortfarande inget läst

Jaja, man kan inte alltid följa schemat. Pratade lite i telfon, såg på TV, åkte o lånade pappas bil o pratade med grannarna. Mycket roligare än att läsa bok. Nu ska jag se på Från Koja till Slott. I Love Inredningsprogram... Imorgon ska jag upp tidigt och åka till Motala på praktik. Onsdag ska jag upp ännu tidigare och ha litteraturseminarium med en ny basgrupp...scary!

Goodbye and goodnight!

Skönt

Japp då var det avklarat. Ca 1 timme satt jag på anställningsintervju och det kändes faktiskt jättebra. Det var en öppen dialog och jag kände mig verkligen inte utfrågad eller obekväm någon gång. Jag fick sagt allt det jag ville säga och jag kände verkligen att jag sa det bra, nu är det bara att vänta och se. I slutet av november skulle alla rektorer ha ett möte och enas och sedan antar jag att man får ett besked. Spännande värre, men blir det inte detta så hoppas jag att det dyker upp något annat. Nu ska jag äta lite kvällsmat och läsa några tråkiga böcker...YES!


91765-234

Outfit: Svartmelerade jeans, svart halternecklinne, grön tröja och svart kofta. Man måste se proper ut när man söker jobb...haha!

Nu bär det av

Lustigt att man alltid vill åka så himla långt i förväg även om man vart på stället tusen gånger innan och vet exakt hur lång tid det tar att komma dit. 20 minuter innan till ett ställe som man kan cykla till på 5...jaja, bäst o vara ute i god tid man vet aldrig vad som kan hända på vägen. Eller hur?

Ojojojojojojojojojojoj

Nu börjar jag fakstiskt bli lite smånervös, ca 40 min kvar tills jag ska iväg på intervju...håll alla tummar ni har för mig. Jag ska försöka lycka till!!

1 hel dag....

...utan ett inlägg, Fy på mig!! Igår åkte vi redan kl. 11 till Jonas bror Johan och fru Elisabet i Hestra. Elisabet är för övrigt en aktiv bloggläsare, Hej Elisabet!!! Där var även Jonas föräldrar och vi åt jättegod mat och pratade om alltmöjligt som vanligt. Johan och Elisabet håller på att göra om sitt badrum o snacka om snyggt. Kakel o klinkers i hela badrumet och det såg verkligen jättefint ut, men Johan är ju utbildad också...

Efter maten fortsatte Jonas o jag ner till Österbymo för att hämta ett pa vinterdäck Jonas köpt på blocket, första gången jag var i Österbymo, det ni!! Det var verkligen jättefina vägar ner och vädret igår var ju lite småruggit så det var jättemysigt att åka bil. Vi lyssnade på BoKaspers o allt var härligt.

När vi kom tillbaka till Hestra igen så var det efterrätt, chokladpudding och grädde. Ojojoj va gott! Efter det bar det av hemmåt och vi stannade hos Cathrine i min grupp och lämnade en bok. Det låg ju nästan "på vägen"..haha. Väl hemma åt vi lite paj och sedan kom Anna o hämtade sina grejjer hon glömt efter festen. Telefonen gick varm och vid 8 (!!) gick jag o la mig. Somnade nog runt halv 9 eller nåt sånt. Ohh så skönt!

Stenansiktet ligger i släkten

91765-233  91765-231  91765-232
                         (faan vad jag gillar min lugg!!)


Alla helgons dag

91765-227

Idag var jag med mamma och pappa på kyrkogården hos mormor. Vi tände ett ljus och hade köpt ett jättefint mosshjärta att lägga i minneslunden. Det är verkligen så oerhört vackert på kyrkogården denna dag, speciellt när mörkret fallit på och man ser alla ljus som lyser på gravarna. Vackrare än så kan det knappast bli. Då vi hade ett extraljus med oss förslog jag att vi skulle gå till mammas farmors grav och ställa det där sitället för o ta med hem. Mamma o pappa hade aldrig vart där men morfar visade mig för några månader sen så jag ledde dem dit. Mamma blev väldigt glad över att få se graven och tända ett ljus även för gammelfarmor Lilly och gammelfarfar Walfrid. det var en underbar stund vi hade på kyrkogården, oerhört fridfullt.



Dagen efter

91765-226
För första gången i typ hela mitt liv tror jag att jag varit lite dagen efter, det har kommit lite från o till liksom.  Men det har nog inte synts tack o lov!

Halloweenfesten

Festen igår var superrolig och helskön, men även anledningen till att jag inte skriver fören nu..hehe! Det var jag, Anna, Ninni, Ella, Cici och Frida. Anna och Ninni var utklädda till Alladin och hanS lampa, Ella till vacker djävul, Cici till strypt och mördad skolflicka och Frida till reptilkvinna. Själv var hag The Angel Of Death....uhhhh scary! Utklädnaderna var jätteroliga och det är så himla kul att inte bara ha en vanlig fest där alla ska vara "snygga". Till mat fick vi 3 olika sorters pajer, couscoussallad, vitlökar, oliver, pickles och baguetter och efterätt blev marängsviss...mmmm! Det var jävligt gött vill jag lova.

Efter maten så var det spökpromenad/tipspromenad. Då hade jag ordnat så min snälla granne Tania hade klätt ut sig till vampyrhäxa. Hon hade gömt sig i en jordkällare ner i en källargång mellan vårt hus och Skafferiet. Jag hade själv aldrig varit där inne och blev chockad när jag kom ner över hur skräckinjagande miljön var. Där nere fick tjejerna sätta sig på en sten och Tania frågade alla en fråga
- Hur mycket blod dricker en vampyr? Hon väste fram allt hon sa och själv var jag nästan lite smårädd för att hela situationen var så läskig. Ingen av tjejerna svarade rätt men jag tror att alla tyckte att det var väldigt spänande och roligt att få gå ner dit, de flesta skrattade nästan hysteriskt när de var där nere. Tania gjorde ett jäkligt bra jobb o faan va det var kuuuusligt! Tyvärr tog batterierna i min kamera slut så jag fick låna Ellas kamera efter de första två tjejerna, de bilderna kommer så fort jag fått dem av Ella-Bella.

De flesta av tjejerna gick hem runt 12- halv 1 (torrbollar!!) men Anna o jag satt o pratade till runt halv 5 på morgonen. Jag kan inte ens skriva allt vi pratade om, timmarna bara flög förbi. Jättetrevligt o jag skulle gärna göra om alltihopa nästa vecka!!

Fler bilder från denna trevliga kväll  finns på
Cicis blogg samt på Fridas blogg.



Nedräkningen har börjat

3 timmar och 20 min kvar, ommer jag hinna med allt jag ska innan tjejerna kommer?? Jaa det hoppas jag, 30 min till städandet som är kvar, 1 h till maten, 1 h att göra sig iordning, 20 min att pynta och resten av tiden till allt småplock. Japp nu kör jag igen!!

Favorit i repris

91765-202
You wish!

Oj oj oj vad har vi här...?

91765-201
Vad har du gjort ute i skogen Jonas???






PS. Vi hade faktiskt bara plockat svamp....

Sena nätter

Ytterligare en natt då jag inte somnat fören kl. 2, jobbigt värre. Jag hatar att vara den som ligger i soffan jag kan bara inte sluta titta på TV:n då. Igår hann jag med seinfeldt, jay leno, någon kass film o någon mer dålig amerikansk humorserie. Som tur är har jag inte vaknat senare än 9 någon utav dagarna iaf. Nästa vecka blir det andra bullar, då går jag i skolan, början kl. 8 på onsdag vilket betyder att jag måste vara uppe kl. 6...AHHH!!

Läggdags

Nu har jag precis gjort klart en liten tipspromenad som jag tänkte vi skulle gå imorrn. Lite tråkig blev den, inte alls särskilt kul egentligen, men men. Någon lek måste man ju ha.... Godnatt!

Fixelifix

Håller på o fixar en massa inför morgondagens kalas. Idag har jag vart i Mjölby o handlat dricka och vart på orientboden samt bokia (köpte mig en kalender för år 2006, såhär när det är två månader kvar,haha). Jag har ordnat det sista med min utklädsel, lagat mat, börjat duka, pyntat och änsålänge håller jag mig någorlunda till planen. Ska fixelifixa lite mer innan jag kan krypa i säng.

Vi har precis sett en ny Wallander också, rätt långtråkig tyvärr....

Sally spyr

Sally spydde nyss....Hhmmm låtsas som om ingenting hänt o låta Jonas ta det när ha kommer hem eller fixa det nu...BLÄÄÄ! Jag måste gå nu...

Snacka om kort

Hahahaha, snacka o att minnet är kort. Rostade just några pumpafrön samtidigt som jag pratade med Jenny i telefon. När jag lagt på så sa jag till katterna el. högt för mig själv (läs vad ni själva vill) -Oj det luktar som om någon poppar popcorn....FAAn det är ju jag. Ytterligare ett telefonsamtal senare och med nästa lass pumpakärnor tänkte jag -Oj vad gott det luktar..FaAAN det är ju jag. Jaa några blev lite väl well done men endel blev fina iaf. Trror nog att det räcker ändå, de lär mog inte vara någon större åtgång på dom från någon annan än mig.

Märkligt

Det var faktiskt lika märkligt av vakna upp till detta vinterland idag med. Fortfarande inga vinterdäck på bilen men Jonas ska åka o köpa ett par idag, tack o lov! Själv måste jag låna pappas bil idag o åka till Mjölby, den har urusla däck så det är nog knappt att pappa lånar ut den, men han måste!
Idag har jag en lång lista på vad som ska göras:

Åka till Mölby till systemet, orientboden o småfix
Ta hem vårt nya köksbord
Tvätta en tvätt
Börja möblera om inför festen
Duka lite smått
Börja laga mat
Fixa halloweenigt hemma
Städa

o så är det säkert en massa mer som jag redan glömt bort...


150 sidor

Nu har jag läst ca. 150 sidor av mina 500. det känns helt OK, 150 till imorrn så är jag klar med den första boken. Det var för en gång skull en väldigt intressat o lättläst bok, tur det när man har så mycket att göra. En sådan bok där man kan hoppa lite här o där var det också, ännu bättre!

Dyrt o ha kalas

Oj oj oj, Jonas o jag var o handlade förut, han handlade till oss och jag handlade till festen på fredag. Det blev dyrt vill jag lova, mitt kostade 647 kr. o Jonas kostade 541 kr. typ. Det är expensive o ligga på topp menar jag. Då har jag ju heller inte handlat det jag ska dricka på kvällen, eller de där lilla extra godbitarna som jag tänkte handla i orientboden...ujujuj! Hamnade i Fridas kassa också men jag tror nog inte att hon kunde lista ut vad det blir för gott på fredag iaf. Imorgon tänkte jag börja göra maten, så jag inte behöver stressa på fredag.

Nu måste jag gå o läsa skolarbete, har typ 500 sidor att läsa tills på onsdag...Jippi! Förra kursen var skitlam o denna är fullpackad, smart thinking!

J.O.B.B.

Guess what??? Jag ska på anställningsintervju på Måndag, jag är så himla glad!!! Ringde först till Jonas, sen till mamma o pappa o sen till Alle, vem ska jag ringa mer??

På med vinterjackan

91765-200

Vinterbilder

91765-199
91765-197
91765-196
Lillens första snö, men han tog det bra, han är fortfarande ute.
Den enda som inte ville visa sig ute var Maja,
hon brukar vara innekatt hela vintern.



Åhhhh JIPPIE!!!!


91765-195

Jag är så jäkla glad, snön är här!! Faan va mysigt, nu vill jag bara gå ut o göra snöbollar o mysa med varm choklad, hoppas det håller i sig ett tag. Tyvärr var det nog inte lika kul för Jonas som inte har några vinterdäck ännu, men han lovade att köra försiktigt. Åhh, jag kan inte sluta le...lalalalala! Konstigt hur utsikten kan förändras från dag till dag dock, igår var det höst, nu är det vinter!!! Trist bara att man inte får pynta vinter/jul på ytterligare en månad.....