Ny blogg

Jag har ända sedan upphittandet av inredningsbloggarna insett att jag vill byta intriktning på min blogg och bli en inredningsblogg. Jag gjorde alldeles nyss ett försök att skapa en ny blogg men då jag har denna så gick inte min mailadress igenom. Jag har därför, precis som Helena, valt att börja blogga på blogspot istället. På min nya blogg kommer jag förhoppninghsvis att blanda både inredning och privat bloggning. Men jag har inte riktigt betsämt mig för i vilken utsträckning något av det kommer att vara. Jag hoppas på både gamla och nya läsare o jag vill självklart att ni som fortfarande tittar in här följer med till min nya blogg istället.

Min nya fräschare blogg finns därför numer på
www.bjorkvagen15.blogspot.com

'Vi ses där!

It´s time

Kände att det var dags att göra sig hörd här igen. Jaa, jag vet inte riktigt om bloggen kommer läggas ner eller om jag ska göra en nystart men just nu är jag inte särskilt intresserad av att skriva något. Jag kollar runt på allas bloggar o tänker att det är skitkul att kunna läsa vad alla gör men jag får ingen inspiration att själv göra detsamma. Så only time will tell antar jag.

Det är förövrigt bara bra här i bynn, jag är något ledsen över gårdagens tragiska händelse; Christoffer lämnade IDOL, förjävligt rent ut sagt! Jag funderar på att åka till Jönköping och kolla in honom idag men Jonas är i riktigt med på idéen. Jag har ingen aning om varför. Annars var tanken att "höststäda" i trädgården. Typ peta ner de där 20 sista perennerna som bara står o dör.

I renoveringsväg har vi startat med lilla toan, den på övervåningen. Jonas har satt gips o idag blir det spackling o sen målning. Förhoppningsvis ska vi kunna visa upp den igen om några veckor. Färgtemat är svart-vitt.