Bad taste

Åt just en Yoggi Delikatess med browniesmak. Smakade inte gott, sur choklad liksom. Även om jag inte ätit en kaviarsmörgås innan tror jag att den skulle smakat päk, inget jag kan rekomendera. Synd, det lät ju jäkligt gott annars!

Nu måste jag fortsätta packa, ska kanske sova i Sya i natt o det är mycket jag måsta ha med.

Jobbig vecka

Denna vecka slår de flesta. Usch o fy faan! Igår jobbade jag till 18, idag jobbar jag till 16 o har sedan p-möte till 20. Onsdag börjar jag 7 och ska efter jobbet till Linköping o träffa min handledare i uppsatsen, efter det ska jag till morfar, antingen på sjukhuset eller kanske hemma. Torsdag är lugn och förhoppningsvis skönt, och fredag går jag sent igen, alltså till 18. Fy bubblan! Jag gillar inte riktigt när det enda jag gör hemma är att sova. Man vill ju åtminstonde kunna umgås lite.


O appropå det där näsblodet. Jag känner mig inte dålig på något sätt. Var nog bara ett samband mellan mycket snytande o alldeles för mycket nässpray! Jag snyter ju som sagt nästan hjärnan ur mig när jag snyter mig.

....



Jag insåg nyss när jag läste mitt inlägg från i Lördags att min morfar troligen fick sin stroke i samma veva som jag skrev . Faan va läskigt!





Dagens outfit

91765-1341
Svart jacka-I dont know
Svart katt- Egenodlad

Som en kallsdusch


I lördagskväll fick min morfar en stroke. Troligtvis var det en lindrig en och förhoppningsvis kommer han ej få några bestående men men i den åldern, 83 i aprill, vet man ju faktiskt aldrig. Inatt vaknade jag vid 5-tiden och hade näsblod (det har jag nästan aldrig) jag undrar om det var ett tecken på någonting. Jag hoppas verkligen inte det. Faan va jag hatar sånt här!



Honey I´m home

Nu är jag precis hemkommen från Sya och mammavaktningen. Jag är så förbannat trött och bara hoppas att morgondagen inte börjas på samma jävliga sätt som idag. Imorrn vill jag få sova ut! Dagen har föresten varit jättebra. Jag har lagat lasagne i mängder och umgåtts med mamma och morfar. Har väldiga skuldkänslor för att jag inte tar mig i kragen och hälsar på morfar oftare så idag skickade jag med honom sex portioner lasagne hem så att han iaf ska slippa laga mat några dagar. Sen mormor gick bort känner jag ett stort behov av att ta hand om stackars morfar, jag bara önskar att jag tog mig tid lite oftare. På eftermiddagen kom även Jonas till sya, jag hade skrivit honom en lång lista med saker att fixa innan han fick åka...snälla jag! Han är kvar där ännu och löste av mig så jag kunde åka hem och sova. Han och mamma kollar förståss på fotbollen så det går ju inte precis någon nöd på någon av dem.

Godnatt!

Olyckor händer så lätt

Jag vaknade alldeles nyss av att det var blött i sängen. Va faan, det är en katt som har kissat i min säng.
 Vilket j*vla påhopp!

Helg på en torsdag

Idag tar jag helg. Det betyder att jag alltså inte ska jobba imorgon, det är så skönt att jag bara vill gå o lägga mig  o sova med en gång. Jag älskar helg! Jag älskar även att jag har TV i sovrummet, det betyder ju att jag kan lägga mig i sängen utan att behöva sova, men bara  ligga där o njuta av att ta helg!
Helgen har förövrigt inte så mycket att erbjuda denna gång, det är rätt skönt. Imorgon ska vi fixa här hemma, det är ju anledningen till att jag är ledig förståss. Lördag ska jag jobba hos mamma och söndag antar jag blir husfix eller trädgårdsfix. En lugn helg känns jäkligt bra!

Nu gäspar jag så mycket att jag får tårar i ögonen, dax att gå o lägga sig!

91765-1340

Tisdagslyx

Även igår/tisdag hade Helena o jag en dejt. Vi packade in oss i Helenas lilla bil och åkte till Öninge/Vättern och hade en fotoshoot. Det kändes jäkligt bra och det var så väldigt fina färger i naturen. Bilderna blev jättebra, även om Helena var tveksam till de flesta. Jag fick betsämma outfits och de blev jäkligt snygga!! Tyvärr var kameran och ljuset inte på min sida men man får göra det bästa av vad man har. Då jag också tycker bäst om halvkroppsfotografier eller endast ansiktsbilder så blev det väldigt mycket sådana! Efter fotoshooten så åkte vi hit och åt samma exklusiva kvällsmat som i måndags. Ibland kan man verkligen snöa in på saker!


91765-1336


-GONE-

91765-1338

Dessa bilder är bara lite smakprov då bloggen är lite tokig och det tar låååång tid att ladda. Fler lär dyka upp!

Måndagsmys

I måndags hade Helena o jag Måndagsmys. Vi träffades på bynn o handlade tillsammans på ICA o sedan åkte vi hem hit och åt. Det blev fancy fancy jordgubbskräm med mjölk och polarkakor. Jäkligt gött faktisklt!  Vi pratade en jäkla massa strunt och sedan så såg vi på den där gynekologserien. Helt ok. Dagen till ära hade vi också klätt oss i likadana kläder, mörka tajta jeans och svart skjorttunika med snörning under bysten. Like twins!


91765-1335

NYtt Liv

Idag börjar jag ett nytt liv med C-vitamin och Omega3. Nu jävlar du dumma höstförkylning lär du aldrig komma tillbaka!


Hepp!

Hos Alle-Balle

I lördags var jag på kalas hos Alle. Vi firade att de har gjort klart lägenheten och ska flytta till huset. Det bjöds på god mat och gott sällskap o det var jätetrevligt att ses. Anna förklarade att vi inte setts sen den 31 augusti (tror jag det var), får väl skylla på mig som inte fått arlet ur vagnen med mitt kalas ännu. Men jag skyller på Alle, det är ju hon som aldrig har tid! Jag fick iaf mina presenter hos Alle o jag kunde ju nästan gissat mig till vad de skulle vara. Närmre än så går jag inte in på det. Men tack så jättemycket tjejer jag har inte provat det ännu!


91765-1327
Förberedelser inför maten

91765-1329
Fridas bajsnödigamin (??)

91765-1328


91765-1330
Mat, thaisoppa...smaskigt!

Som jag skrev där uppe så var Alle o Berta klara med lägenheten nu o den var verkligen jättefin. Vilket jäkla jobb de gjort. Mest förtjust blev jag i köket och vardagsrummet. Stilrent, enkelt och perfekt! Tänk om Jonas o jag var så duktiga!



vErANdApyNt


Höstfixat på verandan.

91765-132691765-1325




Respekt

Jonas höll på o kissa i byxorna när vi satt och rättade stryktipset nyss.....12 rätt av 13 möjliga, nästan respekt. Tyvärr så räckte det ju inte hela vägen fram, men typ några tusenlappar sa Jonas (tyvärr delat på 30 pers,  jobbet spelar ihop). Skente upp till datorn o kolla.....
















32 kronor och över 47 000 männiksor som prickat in 12 rätt! Faan va nice!

Le livingroom

Vardagsrummet har varit färdigt i ca 3 veckor nu...tror jag. Som jag skrivit tidigare så blev det inte den stil jag har haft innan utan en mer minimalistisk stil med lite lantligt romantiska inslag. Jag är väldigt insnöad på stjärnor och naturfärger/naturmaterial just nu och man kan nog säga att vardagsrummet speglar detta väldigt väl. Jag tycker det är jättekul att tycka om en ny stil och få prova nya färger, material och pynt.... det lantligt romantiska finns självklart kvar någonstans o till jul kan jag tänka mig att jag vill ha lite varmare färger och annorlunda stil. Men just nu älskar jag vårt varadgsrum! Det enda tråkiga är att vårt kök absolut inte passar ihop med resten nu....


91765-1316
Från hallen sett

91765-1317
Svartvita detaljer

91765-1319
Matbordet

91765-1318
Från matbordet sett

91765-1320
Med gäster inplockade


Som ni som varit här ser så har vi rivit en vägg, satt återställare på väggarna (kanske svårt att se...haha), målat väggarna i en svagt grå-blå nyans och lagt nytt golv. Tyvärr hittade jag inga bra förebilder. Jag ska leta reda på några när jag har mer tid!



Ca tre timmar senare

Okej, nu ska jag nog gå upp ur sängen. Lyssnar fortfarande på samma två låtar o har inte gjort ett dugg viktiga saker, bara slösurfat.

Idag nästan lovar jag bilder på vardagsrummet.

Härliga lördag

Jippi, lördagsmorgon igen. Här har vi (jag) vart vakna sen kl. tio över fem då det var catfight utanför fönstret. Ut i jacka o skor o skrämma bort den dumma kissen som bråkade med Lillen. Kanske mest för att de inte skulle väcka resten av grannskapet också.  Sedan så skulle Jonas bli skjutsad till jobbet vid kvart i sex så då var det ju liksom ingen idè att somna om, o så var det ju det där med att jag inte var det minsta trött heller. Ja så sedan jag kom hem från att ha skjutsat Jonas så har jag legat o läst om och lyssnat på Christoffer Hiding...oj oj oj!


Nu ska jag nog snart gå upp o sätta igång med något vettigt, Jonas bad mig att städa lite idag. Självklart ska sånt göras när han inte är hemma...