Sakta men säkert

Jobbar jag mig framåt och laddar upp bilderna igen. Tyvärr kunde ju inte supporten göra något utan det var helt enkelt upp till mig att ladda upp allt igen. Vissa saker kommer jag därför att strunta i o vissa saker har jag tyvärr inte kvar på datorn, som exempelvis de förra Ullredsgrejjerna.... typiskt! Jaa den som lever får se när alla bilder är tillbaka igen.... Får se om jag gör fler poup nu iom att jag bara kan få dem i 400 annars!

Kommentarer
Postat av: Cici

hmm tråkigt, jag gjorde också en rensning en gång, dock bara på 3 bilder för sen upptäckte jag resultatet. Men det är sjukt frustrerande. Skulle vi träffas i helgen alt. fredag förresten? ledig fre?

kram

Postat av: Jag

Joo väldigt frustrerande. Jag blir så jäkla förbannad på mig själv att jag inte fattade vad som skulle hända. Jaja, nån gång kanske jag orkar ladda upp dem igen, vi får se... Jag har seminarium 10-12 på fredag, men efter det är jag ledig vad jag vet just nu! Hör av dig så bestämmer vi något!!

2006-10-11 @ 07:34:09
Postat av: Alle

Hej hopp. tack för titten igår...
Kan föresten inte den fredagen som vi pratade om, kan du inte ta den en annan dag. Krams

2006-10-11 @ 08:27:12
Postat av: Jag

Det är ju jag som ska tacka för titten, roligt med lite sällskap. Jag är ju så ensam när Jonas är borta! Tror du inte att själva grejjen med ett Halloweenparty med utklädnad försvinner lite om man inte tar det i samband med Halloween??? Jag tror det!

2006-10-11 @ 14:39:56
Postat av: alle

jo men jag kan iaf inte =(

2006-10-12 @ 08:59:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback