Midsommarafton

Midsommarafton spenderades som vanligt uppe på Omberg hos Jenny och Olle. Lite nytt folk, lite gammalt folk, en trevlig blandning. Vi kom dit vid tretiden och  var sena för första gången i vårat liv. Nävars vi har allt varit sena förr men inte SÅ sena, 40 minuter typ. Som tur va var vi inte sist, det var så vi tänkte när vi blev sena också...haha.

När vi kom dit var det midsommarlunch, det var knyt så vi blandade hejvilt. Jonas o jag hade med oss ljummen hemmagjord potatissallad, rökt makrill och annat smått. Det var mycket gott!
Efter maten var det allmän minglig och så fick man prova på att klättra med rep. Olle hade varit ute på förmiddagen och klättrat på omberg med en tjej så hon var med upp och så fick man prova på att klättra uppför rep som hängde i den gamla eken. Jag och min höjdrädsla provade dock inte men det såg svårt ut.

Minglingen fortsatte och folk droppade av och kom till. Som vanligt var det en hel del musik och först o främst beatles. We could go on and on and on and on. Vid 9-tiden grillade vi trots att alla fortfarande var mätta sen lunchen, men det var gott det med. Kvällen var slut runt 12-tiden då jag var väldigt trött och ville åka hem efter att ha powernappat i Olle o Jennys säng ihop med Tova och Nadja och resten av barnaskaran.

En jättemysig midsommarafton och helt OK väder faktiskt, lite kallt bara. Idag ska vi upp igen för vi ska bada badtunna. Den kunde tyvärr inte komma igår, men då vi har en gratisomgång så passade vi på idag istället., en till dag att få umgås och ha det bra.


Den fina midsommarbuketten plockad i Sya. En lika fin varje år!


Ludvig och Jonas

Jerry klättrar


Världens sötaste Ludvig, jag skulle kunna ta med honom hem!


Jennys vackra veranda


Sångstund


Mattis var flink i fingrarna....lät fint!


Nämen....ovanligt....

Kommentarer
Postat av: Cici

Tillbaka. Roligt!

2008-06-21 @ 09:40:40
Postat av: Alexandra

härligt att du är tillbaks =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback