Besviken

Nu har bloggen kånglat för mycket på för liten tid. Vet inte ifall det är jag som varit ouppmärksam, men om de ska updatera hemsidan kanske det borde stå någonstans?? O varför syns inte nya inlägg när man sparat dem o varför är min profil längst ner på sidan? Så vill INTE jag ha det! O om man laddat upp en bild o trycker på förhansvisa så är bilden borta när man går tillbaka till inlägget. DÅLIGT!

Kommentarer
Postat av: Ninni

Hej gumman. Bara så du vet, jag har svarat på ditt inlägg typ tre ggr o det syns när man loggar in men inte på bloggen. Jävla idiotblogg!!!!!!!!

Hur som helst, du är hemskt välkommen på en spontanvisit närhelst det passar dig. Ring bara innan så att vi är hemma (och så att jag kan snabbstäda...)

Vad ska du gå på på studiedagen? Hoppas att ni hade kul ikväll! Kramar!!!

Postat av: Ninni, igen

Titta hur det blev nu! Allt är understryket!!! Blogghelvete!!!!!!!!!!!!!!

2007-03-04 @ 00:12:13
URL: http://kellandersisters.blogg.se
Postat av: Jag

Tjenis!Kvällen var som du nog redan läst supermysig. Hoppas vi kan ses snart igen o även att du kan komma!! Jag kommer som sagt mer än gärna o går husesyn, får ta o kolla över mina lediga stunder o höra av mig!

Var ju sjuk hela förra veckan så jag fick inte bestämma studiedagen själv o vet knappt vad det är jag ska på. Men jag vet så mycket som att jag ska till Skänninge o ha utomhuspedagogik. Ska bli spännande faktiskt!

2007-03-05 @ 17:45:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback