Panikattack

Vår diskmaskin har slutat fungera. Säg inte att vi resterande 3 månader i denna trånga lägenhet ska behöva diska för hand? Jag tror jag dör! Jonas är i o pillar i den nu, killar ni vet, men han deklarerade nyss att han har ingen aning om vad han gör, som vanligt alltså, hahahaha. Snälla gode Gud låt honom fixa den!

Kommentarer
Postat av: Alle

å våran är inkopplad nu och det är underbart, nu har vi även vatten i köket. Nu slipper vi diska på lilla toan. kram kram

2007-02-19 @ 10:34:25
Postat av: Amelie

hallå. såg att du satt över pengar.. 300?
var det för din grannes räkning oxå eller? jag ska försöka hinna färdigt med den så fort som möjligt. egentligen kostar ju frakten lite men men.. det är ju du.. =)
kram kram..
lycka till med diskmaskinen.. =)

2007-02-19 @ 12:06:54
Postat av: Jag

Alle: Åhh den som ändå hade en diskmaskin som fungerade. Det är nu konstaterat att Jonas ej kan laga den. Pappa ska kolla på den imorrn o så får vi se om han kan göra något. Annars får vi se om vi helt enkelt köper en ny!


Amelie: Nej det var bara för mina grejjer, tyckte att du sa 100 kr styck. Liksom 100 för ringen, 100 per örhänge. Men om det inte är så får du gärna säga vad jag behöver lägga till för att du ska skicka hit den där underbara ringen med en stor pärla på. Den kanske är för liten för mitt finger?? Hjärtringen var precis på ringfingret!
Kram!

2007-02-19 @ 16:52:51
Postat av: Amelie

Vill du ha den ringen.. men den är inget speciell.. men tycker du om den behöver du absolut inte lägga till mer pengar.. =)
jag tror att den ska vara lite större än hjärtringen..
jag skickar väl den tillsammans med din grannes ring oxå. så kul att fler vill ha mina smycken, men du är min trognaste kund.. härligt!!
Tråkigt det där med diskmaskinen. man blir van att ha sån.. vi har ingen.. *suck*
Kramis..

2007-02-19 @ 18:10:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback