ANNA

Jag kom på att du ju har gympa halva dagen idag så jag får ringa imorgon istället. Var själv inte hemma fören kl. tjugo över 4 o sen tog vi en sväng till IKEA så jag glömde helt bort att ringa dig innan du for iväg. Vore bättre om du kanske ringde mig imorgon, jag slutar senast halv 4. Vore sköj o hitta på nåt!

Hörs!

Kommentarer
Postat av: Pappa Göran

Hallå från Sya kom på att jag skulle kolla lite vad du skriver här så detta är inte Anna som kommenterar men det kanske framgår hehe. Har precis hjälpt mamma i säng, ska kolla lite på ett musikprogram som jag laddade ner tidigare i dag och sen blir det att knoppa in inför bilmeckeri i morgon. Måns hälsar oxå ha det bra på jobbet.
Pappa

2007-02-09 @ 01:16:33
Postat av: Anna

Jag ringer dej sen ikväll då. Jag slutar vid sex, så efter det.

Puss och gull

Postat av: nova

Gud bad kul att jag hittade din blog som genom ett trollslag! Kul att se att du har det bra! Jag bor i Malmö nu och har nån sorts chefspost på H&M. Har inte bott i Östergötland på 4 år. Kommer du ihåg när vi mimade till madonna i mitt rum på Tollstadvägen i mantorp??? Hör gärna av dig på min amil om du vill! Kram/Anna

2007-02-11 @ 02:40:41
Postat av: Jag

Nova: Oj är det Anna Gylling som hittat till min blogg? Så roligt, det bara poppar upp fler o fler bekanta! Du får gärna skriva din mailadress så jag vet hur den är! KRAM!

2007-02-12 @ 19:03:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback