kissarna


Vi har fyra katter för tillfället. Tre av dem kallar Jonas för våra, den fjärde  tog vi hand om för ca 3 veckor sedan då hon helt plötsligt dök upp här på gården. Jag kallar dock alla fyra katter för våra och jag håller på att indoktrinera Jonas hjärta med lillkissen Lillan så att han inte ska kunna lämna bort henne när vi flyttar.

Vi har tyvärr redan hunnit ha 3 katter som försvunnit. Först hade vi Sötnos, en liten söt kattunge som tyvärr kissade inne, henne fick vi lämna tillbaka. Efter detta tog vi en katt från ett stall här i närheten, hon hette Skrållan. Skrållan var verkligen vår bebis, den finaste och mest tillgivna katt man kan tänka sig. Skrållan blev påkörd av en bil för ca 1 år sedan och vi fick avliva henne. Jag saknar henne fortfarande jättemycket. Därimellan har vi även haft en katt som hette Nisse, han trivdes inte så bra här så han bestämde sig för att flytta någon annanstans.



Äldst av våra katter nu är Maja, hon är 6 år och henne köpte vi från ett katthem i maj för två år sedan.
91765-116


Som sällskap till Maja då Skrållan gått bort köpte vi Skilla. Skilla blir ett år i Augusti och är en blandning mellan Bondkatt och Skogskatt.
91765-118


Eftersom att det var ett så sort glapp mellan Maja och Skilla ville vi ha en yngre lekkkamrat till Skilla, därför köpte vi Sally. Sally är ca. tre år och är en blandning mella Perser och Skogskatt
91765-117


Sist och minst kommer Lillen, han är ca 4 månader och världens busunge. Nu har Skilla äntligen någon att busa järnet med.
91765-119


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback