Åh vilken underbar dag

Dagen blev precis så undebar som jag hoppades på imorse. Vi har bara haft det skönt och tagit det lugnt hela dagen. Vi började med lite bad och sol nere i naturreservatet i Stora Lund (världens bästa bad). Vätterns vatten är helt underbart friskt, idag var det dock lite väl friskt då det blåste innåt och allt kallt vatten sköljde över oss. Vi hade sällskap av höggravida Jenny och Sixten som mötte upp oss där. Sixten är en riktig badälskare och hade vattenkannan i handen nästan hela tiden. Alltmöjligt blev vattnat, Jonas, stenarna, brygga och mammas fötter. Vi åt lite sallad till lunch och pratade en massa strunt ooch timmarna gick. Vi är otroligt duktiga på att prata strunt.


Jenny (bebisen) och Sigge äter lunch
91765-282

Sigge vid bryggan. Vilken fin bild, vilken duktig fotograf (jag).
91765-13

Jonas påväg ner i vattnet, det ser bara liiite kallt ut (Kolla bröstvårtan...haha)
91765-283


Efter badet bar det av till naturum där Sixtens pappa Olle jobbar. Vi fikade och åt lite glass och slappade ännu mera. Sixten var inne i upplevelserummet och provade allt man kan göra och Olle pratade med turisterna om omberg, han passade även på att öppna toalettdörren för en av tanterna medan hon satt på toa. Pinsamt värre...hahahaha.


Olle utanför naturum, han berättar om något äldre lantbruksverktyg som han ska tillverka (jag tycker snarare det ser ut som något snuskigt)
91765-284

Jag utanför naturum i min nya vita klänning/linne (99 kr på Lindex. Älskar att fynda)
91765-285


Dagen avslutades med ytterligare en tripp ner till gränna och deras goda pizza, sedan en glass med tre stora kulor. Lite fotbad i lagunen och en titt i hantverksaffären. Åhh vad mycket vackert det fanns.
Förresten, vi fick tips om ett nytt hus idag. En äldre dam som vill sälja sitt hus utan mäklare. Vi har sneglat lite på det innan så på söndag ska vi antagligen dit för att se om det kan vara något för oss. Spännande spännande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback